UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • oj piotrze ty stary zgredzie. A ty jak byłeś mały to gdzie grałeś w piłke? Nie mow mi, że na boisku bo w tamtych czasach grało sie wszędzie gdzie sie da na podwórkach na placach i chociażby w parku na polanie. Popieraja cie same mohery które chodza tylko do kościoła i na ryneczek. A potem zdziwienie, że w elblagu nie ma młodzieży, że nigdzie nie wychodza bo co maja robić jak wszędzie zakazy?Najlepiej to jakby dzieci w domach siedzieli przed komputerem i wpieprzały fast-foody. Za kilka lat to miasto umrze przez takich jak ty czyli zwykłych pospolitych społeczniaków.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    16
    niepozdrawiam(2014-08-15)
  • Widać, że nic nie zrozumiałeś z tego artykułu. Pan Piotr nie jest przeciwnikiem dzieci i gry w piłkę. Kiedyś owszem grało się na podwórkach ale podwórka nie były tak zagospodarowane jak teraz. Elbląg był bardzo zniszczony po wojnie, budynki z licznymi śladami po pociskach. Teraz kiedy nareszcie w Elblągu coś się robi dla lokatorów, żeby im się przyjemniej mieszkało chcemy wrócić do zdewastowanych podwórek, budynków? Przecież my wszyscy za to płacimy. Ja nie mogę patrzeć jak dzieci niszczą dopiero co posadzone drzewka, krzewy, ogrodzenie. Przechodzą przez siatkę bo do bramki za daleko a mamusia zadowolona patrzy jak to jej synuś pięknie się bawi.
Reklama