UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie rozumiem czemu akurat KIEROWCY muszą dodatko płacić za ten odpad? To smieć jak każdy inny i statecznie trafi do ZUO. Co za problem to zostawić na seitniku - raz w roku. Już ne wspomnę o tym, że dodatkowa oplata za to jest bezczelnością wobec kierowców, którym każe sie dodatkowo płacić za wszsytko, co związane z autem - "bo majom samochód". Opona to śmieć, a jak ktoś placi za segrgację smieci to czmeu ma dodatko płacić za opony? PS Na śmietnikach też widuje się sporo popn rowerowych. Nie widzialem w tym wypadku takiej histerii. Jeśli kierowcy są w ten sposób traktowani i robi im się pod górkę, to nic dziwnego, że opony ląduja w lasach, a nie na śmetiniku - jak KAZDY śmieć
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    10
    Spalona guma(2024-12-04)
  • @Spalona guma - Kto każe płacić? RAZ W ROKU oddajesz ZA DARMO 4 szt. No ile tych opon zużywasz rocznie? Kur. a, ludzie, jesteście tak żałośni. A nawet jak zapłacisz te 20 zł za kolejny kpl. opon to aż tak wielki majątek? Żałosne...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Ploterek(2024-12-05)
  • @Ploterek - no nie 20 a 40-60 za komplet. jak ja kupiłem garaż w tym kompleksie przed gronowem, stary ale suchy za 20k to nie zastanawiałem się bo potrzebuje do gratów i był do posprzątania... przy remoncie mając kontener wywiozlem tam z 10 worków gratów i zostało 14 opon + 2 moje z awarii zimą... w ZUO dwa podejscia były bo raz nie chcieli przyjąc za free... ani za pieniadzę tylko 4 potem dopiero sie udalo
Reklama