UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Problem, to stwarzają właściciele suczek, którzy nawet podczas rui puszczają psa wolno, a potem jest pełno ogłoszeń " oddam szczenięta " . Zgodzę się, że ludzie którzy robią sobie z swojej suczki prywatny biznes dochodowy jest zły i tego nie popieram, ale sama mam rasowego psa jest to suka ma już cztery lata i niedługo będzie miała szczeniaki, a tylko dlatego, że nie miałam zamiaru poddać jej sterylizacji, to jest wbrew naturze. I co też jestem złym człowiekiem? Bo chcę zostawić sobie jednego szczeniaka po moim piesku, bo chce sprawić radość innym oddając je za symboliczne kwoty? Ja za mojego pieska musiałam też dużo zapłacić (dzieci mają alergię). A niestety pies z hodowli kosztuje dużo więcej, niż pies kupiony od kogoś z domu.
  • Sterylizacja wbrew naturze??? Twoja natura przyprawi twoją sukę i ropomacicze. Doucz się, że sterylizacja niesie za.sobą wiele zalet- nie tylko brak niechcianego miotu- przede wszystkim przedłuża sukom życie. Poza tym droga egoisto/ko dzisiaj bardzo ciężko jest znaleźć dom nawet dla szczeniaka. Szczególnie w okresie wakacji. Więc raczej zostaniesz z całą grupką szczeniąt wraz z tym jednym którego tak pragniesz. Phi...
  • Tutaj akurat sie zgodze. Nie chcesz sterylizowac idz po zastrzyk, ktory spowoduje stlumienie zapachu wydzielanego przez suke. Mozesz podac takze witaminy z grupy b + wit D i wapno. .bedzie podobny efekt.
Reklama