UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Te parę złotych na miesiąc gdzie pensje rosną jak szalone nie są niczym wyjątkowym. I tak z miesiaca na miesiąc stać nas na coraz wiecej. Przestańcie siać pisowcy propagandę. Polakom żyje się dobrze i dostatnio.
  • "Przestańcie siać pisowcy propagandę. Polakom żyje się dobrze i dostatnio. " - Jak przegra ostatni "desek ratunku" zacznie się skazywanie winnych - tego się boją panicznie. Dlatego pełna PISowska nagonka na internety i ściema na ściemie dla naiwnych.
  • Pensje rosną jak szalone?dla kogo, chyba w rządzie i urzędników do śmiertnych na wysokich stanowiskach
  • Kosmita @bolt - Panie BOLT, w życiu jest tak, że są też tacy co mają pecha i ci co go nie mają. Pan, jak widać po wpisie, zaliczasz się do PECHOWCÓW. Odnośnie wysokości pensji to sprawę wyjaśniłem wyżej. Cóż tu można więcej powiedzieć? Kiedyś mówiło się o Polakach, że każden chociaż jest tylko trybikiem, to z takich trybików składa się jedna wielka maszyna zwana Polską. Widać, jesteś Pan trybikiem ale bez ząbków haczących, czyli nieistotny dla całej maszynerii. Może Pan nie chciałeś się uczyć, bo byłbyś Pan teraz w rządzie albo na stanowisku a może też źle Ciebie uczono. Może być też tak, że zbrakło Tobie odwagi opuścić ten grajdołek zwany Polską. W takiej np. Dani czy Finlandii Ludziaki żyją weselsi i milsi dla siebie wzajemnie. Jak nie patrzeć, to co się dzieje z Panem to tylko i wyłącznie Pańska wina. Tak, smutne ale wychodzi na to, że nieistotni mogą odejść, są niepotrzebni. Odnośnie pytania „koszyk nie obejmuje sklepów osiedlowych np. Społem?” jest prosta odpowiedź, BO NIE I JUŻ. To wszystkie sklepy mają być brane pod uwagę?! Ktoś napisał „w 3 lata ponad 50% drozej”. Człowieku, Ty nie czytasz co kto przed Tobą napisał a ja już wcześniej to opisałem. Jak Ty będziesz miał więcej PAPIERÓW w kieszeni to inni też tego będą chcieli. Czy naprawdę to tak trudno zrozumieć?!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Kosmita(2025-03-26)
Reklama