UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • W razie potrzeby jeszcze będziecie potrzebować pomocy WOTu czy to na wojnie czy jak będziecie uciekać tchórze elbląskie- najpewniej większość komentującego negatywnie lewactwa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    14
    Janusz Nosacz(2022-07-31)
  • @Janusz Nosacz - Jeśli Polska zaatakuje Rosję, to dlaczego mam liczyć na "pomoc" WOTu i mieć cokolwiek wspólnego z agresorem? A że Polska zaatakuje Rosję, to jestem pewny w 100%, bo PiSiorki nas na nią napuszczają od lat. Ja już nawet zacząłem oglądać ruską propagandę, bo przynajmniej mam szansę na to, że czasem usłyszę prawdę, bo w Polsce ludzie w mediach takie głupoty opowiadają, że to się w głowie nie mieści.
  • @Janusz Nosacz - Pomocy wotu????? Już nasłuchaliśmy się nie raz od panów z wotu ze oni się na wojnę nie pisali - tylko na szkolenie co jakiś czas i na zapłatę. - nie twierdze ze wszyscy tam to nieroby ale niestety większość tylko chce łatwo dorobić za nasze podatki. - przyjmują wszystkich - także o ochronie w razie jakiegokolwiek konfliktu myśle ze na nich nie ma co liczyć.
  • @Janusz Nosacz - Największe i najzłośliwsze zorganizowane lewactwo jakie znam to jest cwaniacki PIS
Reklama