UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kolejne pytanie to dlaczego po uzyskaniu wyniku negatywnego na placu nie można wyjechać na miasto? Zapłaciłem ? Zapłaciłem to wykorzystam ten czas jaki DODATKOWĄ lekcję jazdy z samym egzaminatorem. Klient płaci klient wymaga.
  • Skoro nie zdałeś na placu, to już wiele o tobie świadczy i stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym, nie jest dobrym pomysłem. Zdałem za pierwszym razem C+E, zastanawiam się jaką sierotą trzeba być, żeby nie zdać trzykrotnie na kat. C, zwłaszcza, że takie prawo jazdy jest potrzebne do pracy zawodowej? A może nie każdy się nadaje do pracy, jako kierowca? Zmień pan fach i się nie ośmieszaj.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    26
    13
    jdjd(2025-01-03)
  • @jdjd - Niby, co o mnie świadczy, że nie zdałem na placu? Oblałem egzamin w UK na placu, a na mieście pojechałem bezbłędnie, czego gratulował mi egzaminator... oczywiście wynik końcowy negatywny ze względu na plac, ale już mniej się stresowałem, bo wykorzystałem godzinę z egzaminatorem i on sam wiele mi podpowiedział po zakończonym egzaminie. Dlaczego tak nie może być w Polsce?
  • Może dlatego że stwarzasz zagrożenie? Kto ma ryzykować?
    1
    0
    Darekx(2025-01-03)
  • @jdjd - No ale z drugiej strony oglądając niektórych kierowców ciężarówek to niewiem czy oni nadawaja się na kierowców.
  • @Gtr - Nie nadawają
  • @Gtr - O matko... !
    1
    0
    Potpis(2025-01-04)
  • Bo nie umiesz jezdzić
    1
    0
    Michał1976(2025-01-04)
  • @Kluge - "Niewiem"...
    0
    0
    Ja wysiadam(2025-01-04)
  • Odpowiedziałeś sobie, jesteś w Polsce nie obsranym UK. Fakt, że nie potrafisz manewrować na placu, świadczy o tym, że stwarzasz zagrożenie i twój wyjazd na miasto, to ryzyko kolizji, wypadku. Naucz się jeździć, to pogadamy.
Reklama