4 lutego w Elblągu odbędzie się kolacja charytatywna połączona z balem karnawałowym, z których dochód zostanie przekazany na pomoc małemu Mikołajowi, znajdującemu się w śpiączce po wypadku w przedszkolu. Na wydarzenie zaprasza Elbląski Klub Szefów Kuchni z okazji 5-lecia swojego istnienia.
Kolacja z balem charytatywnym odbędzie się 4 lutego o godz. 19.30 w Hotelu Focus Elbląg. - Zbieramy na wybudzenie małego Mikołaja, czyli intensywną neurorehabilitację w specjalistycznych ośrodkach w Polsce na co najmniej 2 lata. Ich koszt to nawet 17 tysięcy za turnus, za podstawowy pakiet. Potrzebne są środki także na sprzęt medyczny, który pozwoli Mikołajkowi szybciej się wybudzić – informuje Elbląski Klub Szefów Kuchni.
Kolację degustacyjną przygotują i gotować będą: Bartosz Majchrzak , Krzysztof Kowalczyk, Łukasz Kisielewski, Łukasz Szczęsnowicz, Marek Reklin, Michał Denesiuk , Remigiusz Jasiński , Wojciech Rabiega, Szymon Słomkowski.
Dodatkiem do kulinarnej uczty będzie muzyczna atrakcja. Degustację kolacji umili gościom 11-osobowa elbląska orkiestra młodych artystów. A do tańca będzie przygrywał DJ MAGIC.
Koszt udziału w wydarzeniu t0 250 zł od osoby (w kwotę wliczona cegiełka na cel charytatywny i koszt kolacji /balu). Rezerwacje i więcej szczegółów pod nr tel. 663 99 71 71 lub mailowo: 4lutybal@gmail.com
---- komunikat ---