UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rodziewicz jesteś żenujacy... Pamiętamy twoje wpisy na FB, że Bodnar to twój autorytet. Pamiętamy jak w kwietniu pierwszy biegałeś na starówkę jak bodnarowiec przyjechał. Jesteś tylko pionkiem Tuska
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    6
    prawda_prawdzie(2024-11-29)
  • MariuszLewandowski-Fc @prawda_prawdzie - Zrób promil tego co Bodnar i masz mój szacun - teraz noga d... a brama.... Rodziewicz to rzeczik tego 25 lecia - moim zaniem najlepszy jaki był w Elblagu i chyba nr.1 w Polsce. Koło na betonowej ścianie i zresetuj system bo wali cię po rogach...
    2
    9
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-29)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No prosze "Antysystemowiec lewandowski" pokazał swoje prawdziwe oblicze
  • MariuszLewandowski-Fc A tobie któs kupił za ciasne buty ? Ja zawsze pokazuje swoje oblicze i na opinię takich jak ty tylko się uśmiecham z politowaniem... Kto się durniem urodzil ten durniem umrze więc bez urazy bawisz mnie swoja głupotą
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-30)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Zobaczymy czy masz odwagę powiedzieć mi to w oczy te wyzwiska od głupców ( a tak jestem impulsywnym 140 kg mięśniakiem) !
  • MariuszLewandowski-Fc A spokojnym 115 kilograwomym typem który wie jak się bronić. Nos łamali mi już tyle razy że jeden wiećej może mi tylko dodać urody..... Pisz mądrzej - proste. Będziesz pisął jek dureń to będę cię nazywał durniem i waga niczego tu nie zmiemi. Włącz myślenie zanim któś przestawi ci nos....
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-01)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Zaiste wymowne o "Włączeniu myślenia" pisze zwolennik Badnara !!!!
  • MariuszLewandowski-Fc Jak chcesz błyszczeć posyp się brokatem. Bodnar sprawdził się jak Prezes HFPCz przynajmniej dla mnie. Jako rzecznik zrobił soporo błędów i wytknąłem mu to podczas spotkania w Elblągu zuełnie otwarcie. Głos w wyborach dostał ale jeko Minister Sprawiedliwości sprawdza się słabo Nie mniej jego dorobek jest spory i proponuje nie robić z siebie durnia. Doceniam dorobek ale zwolennikiem nie jestem bo doceniam plusy ale krytykuje niedopatrzenia. Ty widać słabo potrafisz to zrobić
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-01)
Reklama