UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trzeba być albo ślepym, albo perfidnym podjudzaczem, żeby zarzucać tej kobiecie lenistwo. Wystarczy poobserwować profile społecznościowe miasta, żeby zobaczyć jak kobieta "lata" na pełnych obrotach. Zdaje się, że Pan "redaktor" ma jakiś osobisty problem i próbuje nim zainteresować wszystkich dookoła. Wystarczy przeczytać ten 2 metrowy artykuł i widać jak tendencyjnie przewija się przez niego w kółko jeden wątek, którego się uczepił jak rzep. Nie dziwię się, że Sylwia nie chce spotkać się osobiście na wywiad, bo czuć wyraźnie, że wywiad wyglądałby jak w jednej pseudotelewizji na "R". Atak, atak, atak!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    4
    KapitanSzyderca(2025-04-03)
  • MariuszLewandowski-Fc @KapitanSzyderca - Ten dwumetrowy "artykuł" to w sumie kilka cytatów poprzeplatanych insynuacjami i pomieszaniem zarzutów wobec Biura Prasowego Młodzieżowej Rady Miasta i samej Pani Bożyk na zasadzie że odpowiada za wszystko - jak już to miałbym pretensje do Prezydenta że za mało ją wspiera a w tym wypadku że nie żąda sprostowania publikacji ale tu nie ma zarzutów merytorycznych tylko zwykłe pomówienie. Nie ma krytyki tego co Pani Bożyk robi ale założenie że nie robi niczego uzasadnione kiepskiej jakości dowcipem autora. Myślę że w wypadku tego urzędnika jej praca sama się broni ale na jej efekty niestety będziemy musieli czekać bo "taki mamy klimat". Zarzuty wyssane z "d -y" bo pełnomocnik prezydenta nie ma obowiązku udzielać się prasie ale wspierać młodzież. A problemy młodzieży są znane z szeregu publikacji samego Portelu nie najgorzej. Rozwiązań na razie nie widać ale jeśli uda się znów zorganizować Juwenalia wszystkich uczelni to będzie sukces Pani Bożyk i to niekwestionowany. Tyle że takimi pierdoletami się jej nie pomorze. Brak Klubu Studenckiego jest faktem ale o to Malicki nie zapytał ani ANS ani nikogo ze " szkółki za torami ". Publikacja napisana na kolenie i o ile atak byłby celny to super. W tym wypadku jest niecelny ale zajadły i oszczerczy.
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-03)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Wzrusza mnie gdy o klubach studenckich mówią ci bez wykształcenia.....
  • MariuszLewandowski-Fc Przez rok mieszkałem w Gdańsku o 300 metrów od Kogi.... Myślę że zwiedziłem więcej klubów niż niejeden student - o słynnym Żaku nie będę wspominał żeby studentów ANS nie denerwować. Wykształcenie mój drogi to nie dyplom Ja z moje matury jestem dumny i uważam ją za lepszą od dyplomu kolegim tumanum. Poseł Krasulski jak czytałem ma taki właśnie dyplom - zakłada Pan że powinien być z niego dumny ? Proponuje nie mylić wykształcenia z posiadaniem dyplomu...
    1
    3
  • @MariuszLewandowski-Fc - Stara mądrość mówi, ,nie dyskutuj z idiotą ponieważ w pewnym momencie ludzie mogą nie odróżnić kto jest kto ". Ale co to ma do rzeczy?
  • MariuszLewandowski-Fc Skoro trzeba ci tłumaczyć to faktycznie szkoda czasu i klawiszy. Miłego dnia i nie pisz już więcej do mnie bo zrobiłeś już z siebie błazna
    0
    1
Reklama