100% racji co do Kościuszki. Tam czasami się stoi od cmentarza do kolejnego ronda takie korki. Odblokujecie Bema to zakorkujecie totalnie Kościuszki. Wschodnia To nie jest rozwiązanie. Co innego jakby tą drogą szła bezpośrednio do Fromborskiej ale to już totalna dewastacja Bażantarni! Dla mnie cały ten projekt to totalna klapa. Trzeba było budować mieszkaniowe na Modrzewinie a nie dawać zezwolenia na łeczycka.
Mądrego to i miło poczytać. Ten projekt jest optymalny i zgłoszę go jako wariant optymalny ale może nie koniecznie wprost we Fromborską ale w Królewiecką w części na Dąbrowę ? Zawsze myślałem o takim wejściu żeby obok pociągnąć linię tramwajowa wokół Zawady i Jaru z zjazdem do Marymonckiej jako stacji przesiadkowej i głównej komunikacji do Szpitala Wojewódzkiego ?
Pan Edmund Szwed w roku 2015 wprost krzyczał o budownictwie jednorodzinnym na Modrzewinie ale błędem było lokowanie tam Straży Pożarnej - jestem ciekaw kto wpadł na taki pomysł zamiast postawić ją bliżej obwodnicy żeby ratownictwo drogowe miało wjazd na S7 wprost z własnej bazy. Strażnica na Bema powinna pozostać - komuś się rozum zważył i mamy problem Sam mam do siebie pretensje że kilka lat temu nie przewidziałem co się stanie jak widać radnych w tym mieście nadal trudno traktować poważnie bo nadal jak za komuny dzielnie walczą z problemami które sami z zapałem tworzą