UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To jest kpina a nie wyrok. Bo niemcy wciaz nienawodza Polaków. Niemiecki narod jest jakis skażony nienawiścią. Widać że nic się nie zmieniło do dziś
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    38
    LuckyBarrel(2022-12-20)
  • @LuckyBarrel - Kaczyński Ci łeb zaorał i paplasz teraz teorie mongolskie.
  • @LuckyBarrel - Chyba PiS wtłoczył Tobie tę nienawiść do Niemiec, ja im wybaczyłem lata temu.
  • @LuckyBarrel - Przejedź się do Niemiec otworzysz oczy jak multikulturowe jest to Państwo. Szanują pracę Polaków, polskie firmy itd. Poza szkiełkiem TVPiS chyba niewiele w życiu widziałeś.
  • @LuckyBarrel - I ty twierdzisz że to Niemcy są pełni nienawiści...
    15
    4
    Kurtyna(2022-12-20)
  • @Kurtyna - Ja nie pisze o polityce. Polityką się brzydzę a szczególnie takimi hejterami jak Ty. Ja pisze o życiu jacy są niemcy mentalnie. Wiele razy byłem w niemczech jeszcze w latach 90 i obecnie. Nic się nie zmieniło.
    0
    6
    LuckyBarrel(2022-12-20)
  • @Kurtyna - ja się polityką BRZYDZĘ polityka to bagno. Ja pisze o życiu. ZNAM OPIEKUNKI osób starszych co jezdża do niemiec i jak są traktowane przez tych PRZYJAZNYCH niemców. Naród miłuący polaków a traktują jak niewolników. Haa tfuu
    1
    6
    LuckyBarrel(2022-12-20)
  • @LuckyBarrel - Bredzisz. Nie uogólniaj. Polacy to wszystkich kochają, tak?
  • @LuckyBarrel - Jakie ty masz kompleksy, człowieku! Ja znam samych przyjaznych Niemców, a z idiotami, niezależnie od narodowości, stronię wszelkich kontaktów. Podobną szansę wyboru (doboru) kontaktów międzyludzkich ma każdy, nie robiąc z siebie ofiary mniemanego uciemiężenia przez kogokolwiek. Czy to Polak, Niemiec czy tez jeszcze ktoś inny.
  • Ty lepiej kontakt międzyludzki z terapeutą nawiąż.
  • Jakich ty znasz niemcow? Tych co dwa razy do roku odwiedzaja elblag i są bardzo mili? No mili są a jak patrzą na elblag to sobie myślą "to kiedyś znowu będzie nasze" i nie pisz że nie bo mają zapis w konstytucji że zeimia elbląska to ziemia niemiecka.
    1
    6
    LuckyBarrel(2022-12-20)
  • @LuckyBarrel - niestety ale masz rację, ktoś kto pracował w Niemczech wie jak jest, powiedziałbym tak: nie tyle że nienawidzą Polaków co uważają siebie za lepszych i każdy pracownik który nie jest Niemcem to odczuje. Dokładność i solidność niemiecka to mit, oni jadą na tej opinii, którą my im przypisaliśmy 40 lat temu. wszyscy co się plujecie do LuckuBarrel jesteście w błędzie nawet nie wiecie że Polacy kulturowo prześcignęli już Niemcy i Amerykę. dodatkowo powiem wam że gardzę pisem i ich narracją odnośnie Niemiec bo RFN wizerunkowo się stara ale to ludzie w RFN mają mentalność z lat 50,60,70,80 i 90 a polacy zrobil potężny skok w przyszłość.
  • Jedz z Barellem w pis do, do Putina albo na Madagaskar, fałszywi nacjonaliści za to my Polacy obcokrajowców gorzej w pracy traktujemy niż Niemcy razem wzięci.
  • Medium Multikulturalizm to zaleta?
    0
    0
    Medium(2022-12-21)
Reklama