UWAGA!

Dziennik Elbląski: Najsłodszy dzień roku

„Tłusty Czwartek to dzień pełen pracy dla wszystkich osób sprzedających pączki. Gorąca jest również noc poprzedzająca Tłusty Czwartek (...)” - napisał Dziennik Elbląski.

„To właśnie w nocy smażona jest większość słodkich kulek. Później, często jeszcze ciepłe, trafiają do sklepów.
     - Nie smażymy wszystkich pączków na raz – mówi Maria Zdanowicz-Wocial, kierownik działu produkcji „Społem” PSS. - Zaczynamy co prawda już wieczorem, jednak pączki będziemy też smażyć w ciągu dnia i dowozić je sukcesywnie do sklepów. Tych ostatnich mamy bowiem sporo...”
     
     Więcej w Dzienniku Elbląskim.

Najnowsze artykuły w dziale Prasówka

Artykuły powiązane tematycznie

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
Reklama