UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ale mam beke z ludzi co jeszcze za to placa. Spadek po rundzie jesiennej, a wielki prezes robi z wami co chce kolejny rok. Skonczylo sie slizganie nad strefa spadkowa. Nastepne kilka lat poziom 4 ligii.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    27
    0
    Marek.1(2024-11-09)
  • @Marek.1 - Jak Ci spadną z 2 do 3 to automatycznie drużyny z 4 do okregowki a Ci co są w okręgówce do A klasy więc ja bym nie trzymał drużyny w okręgówce wypożyczać młodych do pobliskich drużyn niech tam się ogrywają kasy więcej w klubowym budżecie. Ja nie widzę w tej drużynie aby coś miało się poprawić żaden trener nic tu nie zmieni
    3
    4
    Hahbahah(2024-11-09)
  • @Hahbahah - Niestety mylisz sie w tym temacie. Od kilku sezonow juz nie ma reguly ze 2 klasy rozgrywkowe musza dzielic poszczegolne druzyny z jednego klubu. Wystarczy jedna ale to nieznaczy ze II zespil Olimpii czy tez Iii utrzyma sie w sportowej rywalizacji
  • @Zelwa - Reasumując czym więcej drużyn tym więcej idzie kasy z budżetu klubowego no i jak spadną do 3 ligi z projuniora dostaną mniej kasy. Ogólnie rzecz biorąc wtedy się będą robić schody i myślę że trzeba uzdrowić zarząd bo ten obecny chyba się pogubił w prowadzeniu klubowej piłki ale to niech się martwi ten co dotychczas zarządza tym wszystkim i nic z tym nie robi doprowadzając ten klub do nędzy
    9
    0
    Buahhha(2024-11-09)
Reklama