UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc No nie - tematu "Olimpii" nie można mimo że kibicem piłki nożnej nie jestem. Co do Prezesa to Kibice powinni w swoim klubie zrobić porządek jaki tam sami widzą. A potem powinni wziąść się za robotę i sami wybudować te trybuny a Prezydent powinien zapewnić środki ma materiał narzędzia i nadzór. Mówić dajcie to żebractwo - powiedzieć pomóżcie rzecz ludzka. Jeśli to zrobią będzie można powiedzieć że kochają swój klub naprawdę. Bez pracy nie ma kołaczy a jednak paru się wydaje że wystarczy pokrzykiwać żeby inny tyrali na ich pomysły. To co Panowie Kibice - łopaty i kielnie w dłoń czy dalej "darcie japy " : "dajcie" ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    16
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-08)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Skoro nie jesteś kibicem Olimpii to po co zabierasz głos "expercie od wszystkiego i niczego"
    15
    2
    Nielubiekaczek(2025-01-08)
  • @Nielubiekaczek - Bo na razie nie wyjechał do Niemiec o których chętnie opowiada.
  • MariuszLewandowski-Fc @Nielubiekaczek - Bi jestem z Elbląga i mi zależy. Na Olimpii też mi zależy mimo że nie latam z szalikiem. A na wylewaniu ław fundamentowych znam się nie zgorzej i jeśli będę w Polsce chętnie pomogę. To co szykować waserwagi i kielnie czy jesteście mocni tylko w gębie ?
    3
    12
  • @MariuszLewandowski-Fc - Oooo na piłce też się pan zna? No nie wierzę... Ile to już dzisiaj godzin przed klawiaturą, podczas pisania o fszyskim? :-)
    8
    1
    Trzeci Swiatowy(2025-01-08)
  • MariuszLewandowski-Fc @Trzeci Swiatowy - Znów Szanowny Pan zaspał.... Na piłce się nie znam ale chętnie pomogę kibicom jak zamiast gadać że coś im się należy zaczną kopać i szalować fundamenty. Ale jakoś entuzjastów kopania łopatą nie widzę. To na razie jak inni "mielę jęzorem: za pomocą mikrostyków klawiatury.... To ostatnio mój ulubiony spoty - pogoń za uciekającym internetowym trolem.....
    1
    4
Reklama