UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No to mamy to co co chciał prezes. Przybyła trenerem bo wygrał mecz ( nie wiem czy nie na układzie) Ministranci w składzie i bez względu na wynik sportowy kolejne punkty w PJS bo o to gra ksiądz z Przybyła. Karawana jedzie dalej!!! Witaj 3 ligo!!! To że Kosa wszedł do zarządu to plus ale to że Guminiak nie został wywieziony na taczce to ujma dla tego klubu. Słoniki wycoflay rezerwy z okręgówki co jest piękna wizytówka dla miasta... Ten pseudo klub nie powinien w żadnym calu firmowac tego miasta. Co najwyżej Batorowo skąd już mega blisko do Cieplic Salve Regina...
  • Niestety ale ciemny lud to kupuje. Potem wszyscy dookoła się dziwią że w Elblągu ksiądz tyle lat nieprzerwanie rządzi klubem a on rozgrywa wszystkich jak chce. Załatwił wygraną, wszyscy pieją z zachwytu, przybyłę zostawił bo tani i posłuszny, będzie też stawiał na tanich a że nieudolnych ministrantów to nieważne, po co mu taki Bogusławski co ma swoje zdanie. Kosa to też wyjście naprzeciw i zadbanie o posadę na dłużej. Przy okazji zaciera ręce bo kibice walczą o stadion. Elbląg naprawdę na to nie zasługuje
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    2
    dalekowzroczny(2024-09-08)
  • @dalekowzroczny - Bogusławski ma swoje zdanie w 4 lidze. Tacy udawani kibice tylko naubliżać potrafią. Od ministrantów, bo taki jestem zabawny, a to są wychowankowie naszego klubu i dla prawdziwego kibica to największa radość gdy oni grają i zostawiają serce na boisku bo im na tym klubie zależy, tak samo jak Trenerowi Przybyłe. Nieudacznicy nazywają siebie kibicami, ale potrafią tylko hejtować i udawać zabawnych i inteligentnych inaczej.
  • @1945 - Proszę księdza ale ja to napisałem zgadzając się z przedmówcą, w trosce o dobro klubu i patrząc dalekowzrocznie. Nikomu nie odmawiam ani włożonego serca ani tego że na klubie mu zależy choć akurat z młodzieżą różnie jest. Potrzebne są jednak też umiejętności a tu jednak deficyt. A co do Bogusławskiego to lepiej mieć swoje zdanie w 4 lidze niż go nie mieć w 2.
    4
    1
    dalekowzroczny(2024-09-08)
  • @dalekowzroczny - Prorok jakiś czy co? Ciekawe co ksiądz na to po takim laniu w Grudziądzu.
    1
    0
    miszczunio(2024-09-15)
Reklama