UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Termin spotkania mocno nie trafiony-środa popielcowa. Wiadomo, że tą tematyką są zainteresowani raczej ludzie wierzący. Szkoda, że nie pomyślano o pracujących katolikach.
  • Słuszna uwaga
  • A może właśnie "trafiony"? Za komuny też odpowiednie programy były o "właściwych" porach. Pamiętasz Teleranek w niedzielę o 9.00? Jeżeli jesteś młody (a) to pewnie nie.
  • ośmieszasz się
  • "Pamiętasz Teleranek w niedzielę o 9.00?" - pomijając wszystko, 9:00,to pora bardzo dobra na program dla młodzieży. jaki problem?
  • Nie, dla mnie nie było problemu. Ja z rodzicami chodziłem o tej porze do kościoła. Ale komuniści robili wszystko żeby odciągnąć dzieci czy młodzież od Kościoła. Znam nawet takich, mundurowych co na drugi koniec Polski jeździli żeby wziąć ślub, ochrzcić dziecko czy do I komuni. Żal mi ich było i tych wszystkich zniewolonych tą kumnistyczną ideologią.
  • Ależ wy jesteście zaślepieni tymi historyjkami o złych komunistach i dobrych katolikach
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Syndrom sztokholmski(2025-03-05)
  • @Syndrom sztokholmski - Komu wy ludziska wierzycie? Przed kim wy klękacie? Komu wy oddajecie pokłony? Chyba w szkole historii was uczył ksiądz i pominął wątek konfederacji targowickiej i tego jak papież pomagał nazistom uciekać przed sprawiedliwością
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Opiłować kato sektę(2025-03-05)
Reklama