UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Mój przyjaciel Siwy wpadł do Elbląga i jest pod wrażeniem dwóch rzeczy - jak miasto się rozwinęło i jak smutni i ponurzy są Elblążanie. Jak czytam te wasze komentarze to w zasadzie każdemu mogę przypiąć łatkę: KRETYN. Koncert był Super szczególnie Cantata i Diamenty bo to amatorzy na poziomie nie ustępującym zawodowcom. Na widowni po raz pierwszy pojawili się ludzie z ulicy i to NAJWAŻNIEJSZA i bardzo dobra zmiana bo to koncert dla Miasta a nie dla elitki pseudpolutykierów A że pracownicy Urzędu byli najbliżej i gremialnie się tam wybrali to sygnał że kanały dystrybucji trzeba zmienić i tyle. Przed Marcowym rozdaniem Nagród Prezydenta jest sporo do poprawy ale to detale techniczne. Pana P-osła Śliwki zabrakło a podobno Elbląg był dla niego taki ważny a ty proszę - wywalone. I z wzajemnością. Kowszyński nadal nie potrafił mnie przeprosić znaczy chłop nadal nie wyrósł z pętactwa. Ex Prezydent Grzegorz Nowaczyk nadal udaje skrzywdzonego przez los widać jeszcze nie dorósł do rozsądnej rozmowy o przyczynach własnego upadku - życie. Może z czasem dorośnie... Wymiatanie drogie wyroby trolopochodne zacznijcie od własnych głów choć nie wiem czy Dr. Łyczak dałby radę was wyleczyć z głupoty która wylewa się na klawiatury. A wiecie co jest najgorsze - jesteście w tych wymysłach takimi durniami że w zasadzie sam się dziwię że się wami zajmuje.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    21
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-06)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Z większością Pana komentarzy nie zgadzam się, ale tym razem przyznaję w 100% rację. Większość elblążan to malkontenci z dziada pradziada, zawsze z wszystkiego są niezadowoleni i pewnie tak już zostanie.
    0
    3
    babunia(2025-01-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @babunia - No to przeginają z ktytykanctwem posuwając się do kłamstwa, Jeśli sami nie potrafią napisać niczego sensownego to przynajmniej będzie beka śmiechu z ich wykrzywionych w krzywym lustrze mordeczek Miło mi że się Pani z moimi komentarzami nie zgadza, nie jest Pani jedyna. Ja też czasami z tym co napisałem się nie zgadzam.... Żucie
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-07)
Reklama