UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • dwie lewe ręce do pracy to żerują na podatkach pracujących ludzi
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    22
    sekretarz stanu(2025-04-06)
  • Kosmita @sekretarz stanu - A teraz względem LEWACTWA, co to jest, przyznaje się, ja nie wiem? Zaś jeśli chodzi o tzw. „dwie lewe ręce do pracy”, czy to znaczy, że wszyscy muszą orać od świtu do nocy, tłuc kamienie i wbijać gwoździe? To chyba kwestia wyboru drogi życiowej, czy może się mylę? Mnie sztuka czy też działania artystyczne są potrzebne właśnie do oderwania się od tej codzienności. Odmienny sposób patrzenia na rzeczywistość przez tzw. ARTYSTÓW wnosi do mojego świata kolor, zachwyt, coś ulotnego i dreszcze na pewnej części ciała. Panie SEKRETARZU STANU, czy chcesz Pan wszystkich przyodziać w szare mundurki niczym Wielki Mao i zapędzić do Wielkiego Marszu?
    12
    4
    Kosmita(2025-04-06)
  • @Kosmita - zarób własne pieniądze i rób wystawki za własne artysto
    0
    0
    sekretarz stanu(2025-04-06)
  • Kosmita @sekretarz stanu - Szanowny Panie, pieniądze to ja mam, ale wychodzi na to, że nie czytasz tego co było wcześniej. W związku z tym jeszcze raz przypomnę, jestem trochę wstydliwy więc nie eksponuje swoich dzieł publicznie. One cieszą oczęta tylko WYBRANKI i WYBRAŃCÓW.
    1
    0
    Kosmita(2025-04-07)
Reklama