UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita Wprawdzie dziś słonka nie było na porannym spacerze do pracy mimo to do biura wszedłem bardzo rozanielony. Szedłem ja sobie przez park a zewsząd dobiegały mnie odgłosy wiosny. Coś tam zaszeleściło w kupce liści nie zebranych jesienią, coś zatreliło a tam zaświergotało. Wyobraźcie sobie, idę niespiesznie, bo w końcu do pracy nie ma co się spieszyć, a przed sobą widzę trzęsący się bezlistny krzaczek. Jakieś piski i skrzeczenia stamtąd dochodzą, ale nie widzę, któż ten rumor czyni? Podchodzę bliżej a tam PIERDZIOSZEK CUDACZNY ze swoją PARTNERKĄ dokazuje. On Ją i z tyłu, i z boku, i z góry, i w rozkroku. Dziesięć razy za jednym zamachem, niespeszeni moją obecnością czynią swawole, ino chrust z gałązek się sypał. O ja piórkuję, On może ze 20 gram Ona nieco większa a ile energii życiowej. Chwilę stałem bezecnie się patrząc na to zjawisko, zachwycony. Ach, co za widok. Do biura wszedłem sprężystym krokiem z uśmiechem dzięńdobrując wszystkim Paniom. Tak, natura potrafi zawstydzić.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    16
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Kosmita - Do roboty się weź a nie bzdury wypisujesz w trakcie pracy.
    8
    2
    Waldek z Cargo(2025-03-24)
  • @Kosmita - Kosmitę wszystko na Ziemi zawstydza to i nie dziwota.
  • Z niego kosmita jak z kaczej d... klarnet. Rąbie pracodawcę, urządza w pracy prywatę a nick nadali mu "współpracownicy" z biura, bo taki to "kolega".
    3
    0
    Alnitanka(2025-03-24)
  • @Kosmita - "PIERDZIOSZEK CUDACZNY" to ci z życi wyskoczył!
  • Kosmita @Alnitanka - Cholera, nic się tu nie ukryje, ale ja Zdrajczynię znajdę. Już my sobie pogadamy, oj pogadamy.
    0
    3
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Kosmita - Pan szanowny dorobił się prawdziwego funcluba, który reaguje szybko i zdecydowanie.
    2
    5
    GłębokaMyśl(2025-03-24)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - A cieszę się niezmiernie, mam nadzieję, że i Waćpani do niego dołączysz, prawda?
    2
    1
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Kosmita - Ach ! Rumieniec pojawił się na liczku GM... Lecz zasady twardsze od Lonsdaelitu, a nawet Q-Carbonu nie pozwalają GM na dołączenie do tej wesołej czeredki...
    0
    1
    GłębokaMyśl(2025-03-24)
  • @Kosmita - Nie pogadamy sobie, z takimi osobnikami nie rozmawiam, to mój ostatni wpis. Cały ten projekt jest ohydny i średnio ci wychodzi, mało ludzi czyta twoje komentarze, bo są beznadziejne. Połączcie siły z tym czymś co górnolotnie nazywa się GM, choć różnicie się bardzo wiele was łączy.
    2
    0
    Alnitanka(2025-03-24)
  • Kosmita @Alnitanka - Cóż, szkoda, a zapowiadało się bardzo interesująco.
    0
    0
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Alnitanka - "Połączcie siły z tym czymś co górnolotnie nazywa się GM, choć różnicie się bardzo wiele was łączy. " Zdecydowanie łączy Kosmitę i GM inteligencja i dystans do własnej osoby. GM sugeruje, by autorka postu sama połączyła swoje siły, bo post świadczy o deficytach, które mogłaby sobie pani w tak prosty sposób ukryć, być może nawet skutecznie...
    0
    3
    GłębokaMyśl(2025-03-24)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - Szanowna GM, a jeśli Alnitanka opacznie zrozumie sprawę i rzeczywiści połączy się sama ze sobą i... To mi już lekko zahacza o zagadnienia z MECHANIKI KWANTOWEJ. Uuu, robi się już nieśmiesznie a wręcz radioaktywnie. Ale nie, to może być interesujące, niech się sama ze sobą połączy a o Elblągu będzie słychać, że HEJJJ!
    1
    2
    Kosmita(2025-03-24)
Reklama