UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Koalicja 13 Grudnia nawet 2 lat nie będzie rządzić, bo Polacy obalą ten rząd. Ja nie wiem po co była im ta władza skoro nic dla Polski I Polaków nie robią
  • To wina PIS i jego nowego polskiego ładu. Tak to wina PIS, PIS rozwalił Polską gospodarkę i doprowadził do upadku tysiące małych i dużych firm. Oszuście!
  • Nie popieram tej koalicji bo żaden przymuszony zlepek kilku partii się nie utrzyma ale w imię obalenia PiS tak naród zagłosował i potrzebna tu nie patologia lecz tolerancja która jasno mówi możesz się nie zgadzać ale uszanuj !
  • A ty jesteś zdrajcą, bo skoro głosujesz na zdrajców z PO to też jesteś zdrajcą
  • "Polacy obalą ten rząd" - i znowu wybiorą cwaniaków z PIS niech dalej biorą dla siebie miliardy, jasne.
  • zdrajcą mafii pis?
  • A co robiła partia Pazernych i Smutnych?
  • Każdy temat fanatyk sekty PiS wykorzystuje w celu propagowania mowy nienawiści
  • Gdybyś wziął się do roboty i pracy na swoim życiem to nie miałbyś czasu na te pierdy polityczne. Chcesz cos zmienic to zacznij od siebie. A nie szukasz caevo zla swiata w rzadzis. Jaki lud taki rzad
  • Naprawdę nie wiem czemu ludzie wybrali PO koalicję, trzecią drogę. Przecież Elblag robi się dziura tu wszystko umiera. Jak PIS był to myślał o zwykłym człowieku teraz chyba trzeba uciekać z Elbląga bo ty nawet szczury uciekną bo nie będzie ludzi aby wyrzucać śmieci jak nie będzie śmieci to nie będzie szczurów. Wstyd że ludzi wybrali obecny rząd. PiS nie był najlepszym rządem ale obecny to jakaś masakra Hashtagi: #ELBLAG
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    10
    Elblażanin(2024-09-12)
  • Te mądrości powielaj pod budką z piwem.
  • @Elblażanin - PiS myślał tylko o napychaniu swoich kieszeni.Wielka mi różnica jeden rząd pis karmił nierobów kolejny rząd ko nie mam jak żeby położyć temu kres. Druga Norwegia tylko na Grecki kredyt jak piramida finansowa.
  • Sekta PiS
  • O jakich nierobach mówisz? Z PiSu było najniższe bezrobocie po 1990 roku. Pomyśl zanim powielisz co ci każą mówić. Do tego uratowali małe firmy w czasie pandemii.
    8
    4
    jaPolak(2024-09-13)
  • @jaPolak - A jakim Ty bezrobociu mówisz. Covidowe tarcze dla wybranych na poziomie jałmużny. Od 2015 wychowano kastę nierobów. Nie pracują Ci co nie chcą. Przyłóż ucho tu i tam. Zasłyszane w parku, tramwaju czy placu zabaw. No ja pracy nie pójdę bo mi dopłaty odetną. Grupy madek, fora wymiany doświadczeń, jak gdzie kiedy i do jakiej instancji składać kolejne i kolejne wnioski o zapomogi. Żyć na koszt podatnika uczą się od ukończenia 18rż. od swoich rówieśniczek i starszych koleżanek.
    4
    2
    Ja Też Polak ale myślący(2024-09-13)
  • @Ja Też Polak ale myślący - No popatrz i z tego powodu w Polsce rodzi się już tak mało dzieci że porodówki likwidują i zamykają. O jakich ty madkach piszesz?
  • @jaPolak - Ludzie potrafią myśleć a Ty nie? Nieroby kto świadomie pracy nie podejmuje jest trutniem i nierobem. Nie uwłaczając nikomu ludzie po podstawówce w swojej masie głosują na PiS. Powinieneś być dumny z kontynuacji polityki obronnej nowej władzy. Patriotyzm nie zna barw politycznych. Zaimplementowali Ci jad wobec innych tych, którzy nie głosują na PiS i powielasz ten niski ton. Pamiętasz to hasło o suwerenie? Ludzie dokonali wyboru 15.X. i demokracja nie upadła. Chociaż cyrk jaki do grudnia się odwalał powinna robić każda ekipa oddająca władze. Klaszcz na tych wszystkich co z Państwa zrobili sobie krowę dojną. Covid dla cwaniaków z PiS to było eldorado. Osobiście nie wiem co w głowie ma człowiek ślepo broniący np. złodzieja bo ten złodziej ma legitymację partyjną PiS. Jakby Tobie ukradli też być klaskał.
  • O madkach, które na myśl pójścia do pracy lub powrotu do pracy dostają paraliżu pracowniczego. Wszystko było fajnie i pięknie ale od 2015 dostały taki boost finansowy, że zapomniały o tym, że coś takiego jak praca istnieje. Ty mi nie wciskaj narracji o tym, że 500+ / 800+ miało dzietność zwiększać. Kiełbasę wyborczą dostał każdy rodzic + rozszerzenie na I dziecko bez kryterium dochodowego. To co się zacznie dziać w tym kraju jak dzieci osiągną pełnoletność a kurek z programem 800+ się skończy to będzie płach szloch i zgrzytanie zębów. Będąc sprawiedliwym to jest darmocha dla wszystkich rodziców. Tych nazywających siebie klasą średnią i tych zamożnych. Żaden polityk nie śmie tego zmieniać.
Reklama