UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A mi się ciągle marzą zdjęcia skrzyżowania Płk. Dąbka z Węgrowską sprzed Hypernovą, biedronką itd.
  • W miejscu Biedry przy Węgrowskiej stały chyba dwa stare domki, były drzewa owocowe tam, no a tam gdzie CH Ogrody to działki, wjazd w al. Jana Pawła II i parking Lidla to stara pętla, ehhhh dobrze to pamiętam, bo sporo czasu spędzałem u kuzyna w wakacje, na Zawadzie. Jeszcze chciałbym sobie przypomnieć na fotografii teren na ulicy Zielonej w kierunku UM, teraz tam stoi blok, a wcześniej był sad i domek.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Dżulius Cezar(2025-02-18)
  • Takich zdjeć mało, niewiele zmieniła się w głębi ulica Węgrowska, ze szkołą i czterema domkami ale przed nimi wzdłuż Dąbka były na skrzyżowaniu dwa (po każdej stronie jeden) z domków dwurodzinnych, a dalej gdzie osiedle wojskowe było gospodarstwo rolne sięgające do podkowy i na rogu jak tramwaj skręca kolejny dom jednorodzinny.
    1
    0
    Slavek(2025-02-18)
  • @Slavek - I właśnie o jeden z tych domków mi chodzi. Teraz w tym miejscu jest stacja kontroli pojazdów.
  • Adresy tych domków były podwojne, tam akurat domek o jaki pytasz miał Dąbka 157 i 159.Stał do 1994 roku kiedy to został rozebrany, zanim zbudowano w 2023 roku stację diagnostyczną to był nawet wystający z ziemi murek prawdopodobnie podpiwniczenia.
    0
    0
    Slavek(2025-02-18)
  • @Dżulius Cezar - mieszkałem na struga -niedaleko -a wtym domku mieszkał ś/p stryjek ten dom stał na takim podwyższeniu stare czasy pozdrawiam elblążan elblążanin od 08 1945
    0
    0
    ja waliza(2025-02-19)
Reklama