UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ttt Moim skromnym zdaniem- normalny : nie pełnoprawny !!!. Nikogo z tego grona nie obrażając i to jest moje prywatne zdanie- 0,0000078 poparcia wyborcy ?- To jest bardzo zastanawiające w jakiej roli ma ten pan : typ -Tymiński- wystąpić publicznie w roli prezydenta Polski Lans podstarzałego człowieka ?. Lot / nie lot / - popularność w mediach typu portal elblag, fejs, tik tok Nie ważne co o mnie piszą i jakie opinie ale piszą- Jestem po prostu znany -hihihihihiih. Może nie spełnione ambicje że Hermaszewski go wyprzedził i tu go boli, facet po prostu domaga się głaskania a słynny Lewandowski robi u niego karierę- za Menager of public relations. AMEN jak rzekła słynna z prawdomówności stacja Szczujnia- offff Republika
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Proszę się spostponować bo zaraz przestanę Pana tolerować. Nie jestem szefem sztabu Pana Srarosielca ale jednym z ludzi którzy uznają że ma on miejsce w Polityce i że ten kraj wymaga naprawy. Wolałby Pan takiego prezydenta który bełkocze wygłaszając przemówienia na grobach polskich żołnierzy czy takiego który udaje szoguna ? A może takiego który zamiast reformować wymiar sprawiedliwości próbował go zamienić w folwark zarządzany przez kota prezesa z Nowogródzkiej ? Mam zapewnić udział Obywateli bezpartyjnych w Obwodowych Komisjach Wyborczych z zebrać niezbędne do rejestracji podpisy poparcia. Może nie jest to kandydat znany w Elblągu ale wart jest uwagi a skoro Panu imponuje szczujnia to właśnie sam się Pan szczuciem zajmuje co mądre nie jest, ,,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-02)
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - Mogę sprostować : LEWANDOWSKI nie jest SZEFEM wszystkich SZEFÓW sztabu- pana bliżej, lub ogóle nie znanemu elblążanom kandydata na prezydenta. Pana artykuł tak odczytałem i nic na to nie poradzę. W zamian- w ramach pokuty, udaję się dzisiaj do SŁYNNEJ MADAME DE SADE przyjąć kilka razów na klatę, aby ukoić pana -chore ambicje. Amen
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Mój drogi Romuald Strosielec był pełnomocnikiem wyborczym Komitetu Wyborczego Wyborców Jedność Narodu Wspólnota i na podstawie jego upoważnienia w roku 2018 zgłosiłem do dziennych i nocnych Obwodowych Komisji Wyborczych 120 osób. To że ty go nie znasz nie znaczy że jest z jakiejś łapanki. Moje ambicje wydają się mniej chore niż Pańskie. A o ile ja znam erotyczną historię Europu do De Sade był markizem i mężczyzną. Razy proszę sobie darować proszę się jedynie lepiej do dyskursu przygotować albowiem godne to i sprawiedliwe oraz słuszne i zbawienne.
    0
    1
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - Może i był mężczyzną de Sade - A to jego prywatna sprawa. A Kopernik jest kobietą i ziemia jest płaska I to jest udowodnione naukowo. Witamy w JERUZALEM.
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - I Skłodowska też pewnie była kobietą ? A Ziemia abnegacie jak powszechnie wiadomo jest wypukła i opera się na czterech żółwiach, ,, ,a to nie Jeruzalem ale Sodoma....
    0
    1
  • ttt @MariuszLewandowski-Fc - Słowo abnegat- żle doczytałeś w swoim starym słowniku. Dam ci parę groszy na wilkipedię
Reklama