UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Padają kolejne polskie firmy. Ten.... oddaje port szczecin, pkp, i wiele innych w obce ręce. Bieda jest już znowu widoczna, a wy zbieracie na nowe auto dla faceta bez faktur....
  • @Padają kolejne polskie firmy... "W 2022 roku do rejestru CEIDG wpłynęło prawie 193,1 tys. wniosków dot. zakończenia jednoosobowej działalności gospodarczej. To o 9,6 proc. więcej niż w 2021 roku, kiedy odnotowano ich ponad 176,1 tys. "
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    5
    Skutki pisowskiego ładu(2025-01-24)
  • "W 2023 r. z polskiego rynku zniknęła najwyższa w historii liczba firm - aż 220 tys. Zawieszonych działalności gospodarczych było również najwięcej - 372,5 tys. "... Jak widać w ciągu ostatnich 3 lat rządów "fachowców" z pis w Polsce zamknięto ponad 600.000 POLSKICH FIRM. Jak to możliwe że mimo NISZCZENIA POLSKI oni mają 30% poparcia???
    11
    6
    Skutki pisowskiego ładu(2025-01-24)
  • Protestuję, ja już nic nie rozumiem! Ziemianie, o co Wam chodzi z tym pkp i portami? O jakiego „faceta bez faktur” idzie? A to auto chociaż fruwa? Wy lepiej sprawdźcie czy macie czyste własne nogi, czy buty są wypastowane a może by należało zmienić te zeszłotygodniowe gacie. Wszystko w koło Was interesuje a smród we własnych norkach mieszkalnych macie. A defekacja dziś była? Co ja mówię? Właściwie to nam Kosmitom pasuje. Może to już czas na Wasz gatunek? Tak, w dobrym kierunku to idzie. Nadchodzi nasz czas i to w sposób nieubłagany. Ha! Ha! Ha! Wiwat Kosmity! A teraz wracamy kwadratowych jaj i ich wpływu na długość kudłaków podpachowych. Kosmita
  • Nie wiem komu odpisuję, bo trolowi nawet nie chciało się podpisać. Nie wiem, czy w ogóle zapoznałeś się z faktami, czy tak po prostu powielasz copy/ paste z republiki i innych szmatławych pisowsklich źródeł. Powiem ci jedno. PKP Cargo padło przez pisowskie zarządzanie, a spółce w Szczecinie, która działa na terenie portu też można doczytać, ale wam się albo nie chce, albo co gorsza celowo siejecie nieprawdziwy ferment! Kłamstwo! Obłuda! Szkalowanie! To cały pis i republika!!!
    7
    8
    DasModel(2025-01-25)
Reklama