UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • I po co to pieprzenie jak było wspaniale ??? Od godz.00:25 tłumy wracały do domów w większości zdegustowani i zawiedzeni. Współczuję tym, którzy wracali komunikacją miejską i musieli słuchać życzeń bożonarodzeniowych, bo do dziś nikt nie raczył usunąć komunikatów z życzeniami pANA PREZYDENTA Ż E N A D A, oraz kpina z mieszkańców
  • to trzeba było pojechać do Chełma lub oglądać TV Republikę i wykonawców śpiewających z playbacku i fałszujących, poczytaj w Internecie może zaczniesz kumać?
  • jak cos im nie pasowało to mogli nie przychodzić a nie teraz żale w internecie wylewac a co do komunikacji to raczej tez nikt na siłe nie wciskał ja za małolata to wracałem na piechote i nie było żadnego problemu ludzie sie tylko nauczyli daj i tego sie trzymają
  • żenada ? liczyłeś że miasto zawiezie cię i przywiezie za darmo, a może liczyłeś że miasto zafunduje ci ciepłą golonkę i darmowe piwko ? do roboty pisiory czasy rozdawnictwa skończyły się !
  • Od nowego roku zaczynasz sączyć jad? Jak Ty możesz patrzeć na siebie w lustrze?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    6
    Sumienietwoje(2025-01-01)
  • Znaczysz swój ślad tymi propagandowymi PiSowskimi wpisami jak ten piesek na spacerze znaczy drzewka! Było świetnie i nie jestem zdegustowany. Mniej wybuchów nawet u zwykłych ludzi - Brawo dla mądrych Polaków, a Tobie trolliku PISu, niestety nie ma braw.
  • I pewnie te niepochlebne opinie wypisują ci co oczywiście republiki nie oglądają bo są wierni reżimowym mediom tvp, tvn i inne badziewia dla niezbyt błyskotliwych.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    9
    Jadzia(2025-01-01)
Reklama