UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Skrajna prawica i środowisko polityczne Mentzena, czyli ludzie typu Braun, Hernik, Berkowicz to nie są ludzie, którzy powinni mieć jakąkolwiek władzę. Mentzen może zna się trochę na podatkach, ale nie ma pojęcia o polityce i świecie. Kwalifikacji na bycie prezydentem nie ma żadnych. Bycie spoza PO i PiS to dla mnie trochę mało. Kandydat na prezydenta MUSI znać się na wielu sprawach i mieć jakiekolwiek doświadczenie i trochę obycia w dyplomacji chociażby. Przykro mi, ale dla mnie w tej talii kandydatów jest zaledwie Waletem, Nawrocki jest dziesiątką, Prowadzi Trzaskowski bo zna się trochę na dyplomacji, ma pojęcie o samorządzie, pracował jako minister, nie jest żadnym prawicowym ani lewicowym radykałem któremu się zamarzy zaglądać komuś do łóżka jak Nawrocki i potrafi rozmawiać i dogadywać się ze wszystkimi bo prezydent powinien umieć przede wszystkim umieć rozmawiać i mieć zdolność do kompromisu. Wszelkich radykałów odrzucam z automatu. Nie potrzebujemy rewolucji.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    30
    Maniutek(2025-02-08)
  • @Maniutek - Układy, układziki…. Po co zmieniać
    5
    1
    Czas wasz mija(2025-02-08)
  • @Maniutek - No teraz w rządzie to sami fachowcy. Buchaha
  • @Maniutek - Potrzebujemy rewolucji i odejścia ze sceny politycznej nieudolnej władzy. Stop PiSowi i Platformie. Zmiana koniecznie.
    5
    7
    AntyPoPis(2025-02-08)
  • @Maniutek - Ale mnie ubawiłeś, dzięki.
  • @Maniutek - Maniutek świergolisz - musi mieć doświadczenie, tak jak Bolek w kapowaniu... chłop wystarczające ma wykształcenie I przynajmniej przeczytał trochę książek w przeciwieństwie do żałosnej legendy, która dokładnie odzwierciedla swój naród, Mentzen oczywiście tak, bo te dwie szczujnie, już pokazały co potrafią- ma mój głos I kolejnemu trzeba dać szansę, może w końcu trafimy na Kościuszkę naszych czasów.
    1
    1
    Kaskader(2025-02-09)
  • @Kaskader - Rozdawanie czapeczek czarnych i białych nie jest powodem by wybierać takiego chciejca na miejsce anżeja! Bo to anżej nr.2
Reklama