UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • od wczoraj jeżdżą po naszym mieście samochody wojskowe z zamocowanymi na gniazdach karabinami maszynowymi, obsadzone strzelcem w kominiarce i pełnym rynsztunku, widziałem to ja i wile innych osób, ludzie w popłochu stawali na ulicy, dziś to samo, od rana kolumny wozów i znowu uzbrojeni goście w jeepach. Co to jest? Czy ktoś może mi wytłumaczyć po co jeżdżą z ciężką bronią maszynową gotową do strzału ulicami naszego miasta? Czy to jakiś element zastraszania społeczeństwa, że niby wojna już jest u nas? Czy może przyzwyczajanie nas do widoku wojny, która zaraz nastąpi bo harcerzyki z PiS na wciągną w nią ku uciesze Jankesów? To nie jest normalne
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    5
    obywatel ...........(2022-03-25)
  • @obywatel ........... - Do obywatela - jak widziałeś to zamknij m..... i milcz. Widocznie jest taka konieczność. Idź po rozum do głowy. Media nie powinny zamieszczać takich informacji - ktoś to powinien im uświadomić.
  • @obywatel ........... - Szczególnie wieczorem i w nocy - ale w Twojej głowie oczywiście jeżdżą. Są na to leki.
Reklama