UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A hak im w smak. Redakcjo śledźcie te procesy cywilne - rzekome bo ja nie znam w komentarzy - Śliwka vs Lewandowski itd. Pan Radca Prawny vs eks Prezydent Elbląga. Co porabia teraz Pan eks kandydat na Prezydenta Elbląga z ramienia swojego komitetu.
  • MariuszLewandowski-Fc Pierwsze posiedzenie w sprawie z niesławnym posłem A. Śliwką sygnatura VIII K 1286/24 Sąd Rejonowy w Elblągu Data: 26.02.2025 Godzina: 14:00 Sala: 218 Postępowanie to czy się w wyłączeniem jawności ponieważ heros myśli politycznej z Pasłęka nie uznał za godne i sprawiedliwe złożenie wniosku o prowadzenia jej jawnie. Zawnioskowałem o przesłuchanie Morawieckiego akta osobowe Traksa z Energi czy sprawdzenie w USC czy dołobowiec opaczewski posiada nieślubne dziecko Myślę że za jakiś czas da się prześledzić proces rozkładu moralnego PIS-u w Elblągu i udowodnić kto poszedł do polityki po pieniądze. Ustalimy też gdzie poseł Śliwka mieszka bo wydaje mi się że w sprawie rzekomego przeniesienia się do Elbląga też kłamał Spraw do wyjaśnienie jest dużo i warto je pokazać nie z poziomu plotki ale faktów. Niektórych rzeczy poza sądem nie da się ustalić i troszkę się ciesze że A. Śliwka zdecydował się na proces zanim ja go pozwałem za oskarżenia jakobym działał na rzecz Missana. Za to kłamstwo nadal nie przeprosił.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-21)
  • MariuszLewandowski-Fc @Skskksoa - Mi chodziło o jego nieślubne dziecko z kobietą która jak wieść niesie uciekła przed nim z Elbląga wiec trzeba ustalić czy takie dziecko się faktycznie urodziło i kto był matką. W tym sensie może i dobrze że proces jest niejawny..... W jego deklaracji nie widziałem dochodu z obroty mieszkaniami....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-21)
Reklama