Wtorek, 22 kwietnia 2025, imieniny Łukasza, Leona

UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc A co tu panowie wyprawiacie? To że Trzaskowski będzie unikał debat jest oczywiste jak 2 i 2 jest 4.Jest na pozycji obrońcy i wydaje mu się że wygrał te wybory w cuglach jak kiedyś Komorowski, niech sobie w tym przeświadczeniu Spokojnie żyje póki wyborów nie przegra kwestia jest tylko taka czy pokona go Mencen czy Braun. Jak zwykle poparcie dla Brauna jest minimalizowane a poparcie dla Mencena dmuchane, Jeśli w realnym głosowaniu okaże się że brawo przeskoczy mecena to mamy nowego lidera po prawej stronie sceny politycznej i Nie mam najmniejszych wątpliwości że Trzaskowski te wybory przegra. No chyba że Starosielec dostanie wsparcie PIS u na koniec i wygra.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Chłopie zmień psychiatrę. Ten aktualny Ciebie oszukuje i wmawia, że wszystko u Pana ok. Stawiam wszystkie pieniądze tego świata boś Pan jest mitomanem... a ja hazardzistą, że takie zdarzenie nie nastąpi. Bo jak Braun przeskoczy Mentzena w I turze oficjalnie na Dniach Elbląga robię Panu gałę na scenie. Pasuje? Moje IP Pan sobie zassasz z Portelu. A co Pan mitoman stawia? Pewnie nic bo lenistwo i brak pracy to jeszcze uchodzi Karynie co z dzieci ma 800+.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Chłopczyku lecz się na głowę bo tam wiatr hula. Dzisiaj o 18:50 Pan Nawrocki na live z TV Republika będzie monolog wygłaszam podtytułem Trzaskowski tchórz i nie pojawił się na debacie. To wiemy oboje. Sławomir Mentzen jest desperatem. W telewizji internetowej swojego kontrkandydata siedzi i bajdurzy, że on do TVN przyjdzie na debatę z Trzaskowskim. Na hulajnodze pewnie naładowanej do pełna. Pan to wiesz. Ja to wiem. Konfa działa na młodych ludzi. Korwin wygrywał plebiscyty wyborcze w każdej szkole średniej. Jeden muzyk dzisiaj już jest materiałem do podłogi. Pewnie też Pana idol.
Reklama