UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak się zastanawiam kto pokryje koszty naprawy samochodu który zapewne uległ zniszczeniu przez szybkiego rowerzystę 13.07
  • Chodzi ci o chłopaka, któremu nie udało się uratować życia. Podły jesteś. Samochód zapewne nie uległ zniszczeniu lecz co najwyżej uszkodzeniu. Koszty naprawy poniesie ubezpieczyciel z AC. Ale ty nie wiesz co to AC a tym bardziej empatia.
  • Gdzie tu podłość kobieto ? Podli to są ci którzy wmawiają ludziom że leczą salcesonem. Tylko ok 25 aut posiada AC. Inna sprawa że AC nie do tego służy. To jest normalne pytanie które nasunęło się po tym artykule. "Rowerzystka otrzymała wezwanie do zapłaty. Chodzi o ponad 28 tys. zł"
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    8
    Trauma kierowcy(2024-07-15)
  • Ty widać nie masz pojęcia co to AC
    0
    6
    Alkoholik Chrystusa(2024-07-15)
  • Jesteś na stówę pewien, że właściciel miał AC?
  • Ty tak poważnie że rower miał AC ?
  • @Podły jesteś- to, co napisałeś jest 100% prawdą. Trzeba być bez serca, aby wartość samochodu stawić wyżej niż wartość życia. Zastanawiam się skąd bierze się taka postawa, że aż tyle osób poparło jej autora. Hashtagi: #ty
  • "Zastanawiam się skąd bierze się taka postawa, że aż tyle osób poparło jej autora. " - No, jak, to skąd? Przecież takie "polskie", po prostu na złość.
  • Zniszczono Ci auto? Spalono Ci auto? Użyj empatii i uruchom swoje AC. Obowiązkowe OC dla roweru wyjeżdżającego w przestrzeń publiczną to dawno winno być uregulowane w prawie.
  • No pewnie że na złość. Tak jak na złość przyzwoitym Polakom wybrali przestępców do parlamentu
    4
    0
    pislamizacja(2024-07-16)
  • W tym przypadku empatia zbędna, wystarczy AC od tego jest. Zupełnie inną sprawą jest, że rowerzyści powinni mieć ubezpieczenie OC. Ale w tym konkretnym przypadku mieszanie tych wątków jest nie na miejscu. Gdy wpadnie na mój samochód rowerzysta są dwa wyjścia, dochodzenie odszkodowania na drodze cywilnej (w wielu przypadkach ciężkie do wyegzekwowania) lub usunięcie szkody z własnego AC, jak w przypadku zniszczonego czy spalonego auta. Jeśli twoim zdaniem ubezpieczyciel nie pokryje w tych przypadkach naprawy szkód z AC to znaczy, że niewiele wiesz o ubezpieczeniu AC. Nie moja wina, że nie ma w tobie ludzkich uczuć, myślę że po takim zdarzeniu mniej przejmowałbym się autem niż efektem zdarzenia. Podobnie koleś, który twierdzi, że tylko 25 aut ma ubezpieczenie AC. Nie wiem czy to dotyczy Polski, czy Elbląga ale to bzdura, moje samochody mają ubezpieczenie AC i wszystkich kolegów, to już więcej niż 25.Bez ubezpieczenia AC jeżdżą ludzie starymi gratami o niewielkiej wartości, a na drugiej szalce ludzkie życie. Lekko przychodzi ci oskarżanie i ocenianie ludzi, którzy popełnili błąd. Obyś i ty zapłacił za wszystkie swoje błędy. A do geniusza intelektu, nie chodziło o ubezpieczenie AC rowerzysty tylko kierowcy samochodu, ale ten zawodnik nic nie wie o ubezpieczeniach ogólnie.
  • Bo kto jedzie bo chodniku jak wariat bez kasku i w słuchawkach na uszach!!!!!
Reklama