UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A co z 12stką do Jeglownika?! Już temat ucichł? My mieszkańcy czekamy i pamiętamy!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    28
    Michaldouglas123(2022-02-01)
  • @Michaldouglas123 - nie będzie, chyba że mieszkańcy Jegłownika sami będą utrzymywać tę linię
  • @Michaldouglas123 - Skoro pamiętasz, to policz ile to będzie kosztowało? Kto za to ma zapłacić. To komunikacja miejska. 12tka, 25 już była i jeździła tylko jedna, dwie osoby. 12tka ma swoją trasę w granicach miasta.
  • @Michaldouglas123 - Trzeba zbudować drogę z Elbląga do Jegłownika.
    7
    1
    Czytelnik 66(2022-02-01)
  • @Michaldouglas123 - Skoro pamiętasz, to powinieneś wiedzieć, że nikt nie obiecywał 12 ki do Jegłownika, a był to jedynie wymysł czytelnika - napisany w komentarzach, który podchwyciły media. Więc temat nie ucichł, gdyż tematu oficjalnie nie było.
    16
    0
    okoniowaty(2022-02-01)
  • @Michaldouglas123 - Ela Jestem wdzięczna za połączenie busa miejskiego ja jako osoba starsza zawsze miałam kłopot z dojazdem do Pasłęa i z powrotem do Robit bardzo dogodne połączenie jeżdżę dosyć często a kierowcy są bardzo mili i uczynki. Hashtagi: #Ela
    0
    0
    Wdzięczna(2022-09-11)
Reklama