UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A to nie było na terenie szkoły, gdzie jest znak ZAKAZ WJAZDU z określonymi wyjątkami. Te wyjątki nie dotyczą rodziców którzy wjeżdżają pod samą szatnię, wjeżdżają i parkują na na chodnikach, wymuszają pierwszeństwo na dzieciach które wchodzą i wychodzą z terenu szkoły!!
  • oczywiście nie to co nauczyciele.... im wolno wymuszać pierwszeństwo na dzieciach; -) cała reszta to piraci drogowi!
  • drogi postowiczu, trochę zrozumienia dla rodziców, którzy odbierają swoje małe pociechy.... tam nie ma w pobliżu żadnego parkingu, gdzie więc mają się podziać? Ja widzę co się tam dzieje codziennie i mimo, że moje dziecię tam nie chodzi to rozumiem tą sytuację a wy zamiast pisać takie bzdury lepiej skupcie się na edukacji drogowej. Każdy pieszy powinien rozumieć, że wyłaniając się zza pojazdu sam prowokuje takie sytuacje a tymczasem nawet na przejsciu dla pieszych powinien przystanąć i się rozejrzeć po to by być widocznym.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    9
    ambafatima(2025-04-24)
  • @ambafatima - nie ma parkingu więc zatrzymujesz się na NAJBLIŻSZYM parkingu w okolicy (nie ważne jak "daleko" jest od miejsca docelowego). Tam jest szkoła, chodzą dzieci, chodniki są w ciągu dnia nonstop blokowane przez bezprawnie zaparkowane auta - bezpiexczeństwo i przepisy powinny być tam egzekwowane bezwzględnie i bez żadnych ulg czy ostrzeżeń. Może wtedy święte krowy w samochodach się czegoś nauczą!!!!
  • święte krowy..... a mnie się wydaje, że wystarczy trochę kultury i tej drogowej i tej słownej
Reklama