UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Akurat słychać było na całej zawadzie i pewnie nad jarem więc głosy, że to daleko są z d. Modrzewina w linii prostej jest tak naprawdę bardzo blisko bloków. Średnio fajnie było słuchać tego pierdzenia cały dzień więc dla mnie zmiana na plus. I żeby nie było, jestem za tym żeby było takie miejsce ale odpowiednio daleko od zabudowań. Co do samochodów i motocykli jeżdżących po Modrzewinie już nie będę nic mówił, bo tam powinien być stały posterunek drogówki.
  • @Poiuy - Ja nie jeżdżę tego typu sprzętem ale i też mi nie przeszkadza jak ktoś nim jeździ. Każdy ma swoje hobby i pasję jedni lubią spędzać czas na świeżym powietrzu np. na off Road a drudzy wola stać w oknie z telefonem w ręku i po policję dzwonić bo ktoś na modrzewine jedzie. Jeśli tak bardzo wam wszystko przeszkadza to zamknąć lotnisko i zakazać latać samolotami, to też jest hałas. Zakazać walić dzwoni w kościele bo to też jest hałas-czy dzwony z kościoła to nie przeszkadzają. A no i zakaz jazdy po ulicach samochodami autobusami i tramwajami bo to też jest hałas. Dzwony z kościoła nie przeszkadzają zgiełk miasta samochodów autobusów nie przeszkadza. Ale jak ludzie jeżdżą w szczerej dziczy gdzie ich nie widać i nie słychać przeszkadza. Zaraz może powiecie bo spacerki po lesie macie parki w mieście jak tam się boicie chodzić. JAK DLA MNIE SKORO WAM PRZESZKADZA W SZCZERYM POLU TAKIE COŚ, RO SPECJALNIE DLA WAS WYBUDOWAŁA BYM TYM LUDZIOM W ŚRODKU MIASTA TAKI TEREN. A JAK WAM WSZYSTKO PRZESZKADZA TO SIĘ WYPROWADŹCIE. STARE SKNERY PRZEZ TAKICH ZACOFANCOW NIC W TYM ELBLĄGU SIĘ NIE BEDZIE DZIAŁO. BO WOECZNIE WSZYSTKO PRZESZKADZA I TYLKO DOSY PISZĄ. ZA ROBOTĘ SIĘ WEŹCIE JAK WAM SIĘ NUDZI A NIE INNYM UPRZYKRZACUE ŻYCIE
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Mieszkanka elblaga(2022-01-12)
  • @Mieszkanka elblaga - zobacz osla łąko ile ludzi tam latem spaceruje a dla kilku durni mamy poświęcić całe środowisko przyrody mnie nie interesuje jakie masz hobby to twoja sprawa tym bardziej ze wiecej ludzi jest przeciw niż za dzwony, samoloty nie niszczą a to co wy zniszcycie to przyroda odbudowuje latami połamane drzewa wypłoszona cała zwierzyna w okolicy jak na sylwestra to nie strzelać petard bo masz kundla a tu można robic wszystko bo to nie twoje chcesz pojeździć to siadaj przed komputerem i jedz możesz się nawet opluć i stolca puscić ale to u siebie w domu wszyscy nie muszą cierpieć przez paru oszołomów
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    Kaczor(2022-01-12)
  • @Kaczor - przecież to teren po poligonie xd a kilka motorków jeżdżących po błocie to nie dewastacja środowiska xdd
Reklama