UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No gdzie Polska Agentura będzie rynek zachodowi zabierać, przecież Polak ma wpierqalać drób z zachodu co świeci w ciemnościach od sterydów i antybiotyków
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    6
    Świadom(2024-01-30)
  • @Świadom - Kolego, w ciemności to szczególnie "polski" drób często świeci. Cwaniacki rodzimy producent, nie szczędzi środków by złotówkę więcej zarobić. Doda soli drogowej bo tańsza, doda antybiotyku, bo dłużnej kurczak poleży, wstrzyknie wody, by więcej ważył. a jak zzielenieje to na rożen jeszcze trafi i się sprzeda. Tak, ze zachodnia żywność jakoś nie powoduje u ludzi wzrostu zachorowań i ludzie na zachodzie żyją dłużnej niż my Polacy, co dzień jedząc tą "świecącą jak piszesz, żywność. Na zachodzie są normy i ich się przestrzega... a w Polsce rożnie.
  • Na zachodzie na swój rynek idą całkiem inne produkty niż na rynek polski na rynek polski trafia najgorszej jakości towar i to bardzo najgorszej ktoś kto pracował za granicą w miejscach z żywnością to dokładnie ci powiedzą co idzie do Polski na nasze sklepy dwa największe co są co 500 m te mięso nie nadaje się do spożycia przez człowieka
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    2
    Idź spać(2024-01-30)
Reklama