UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • wszystko fajnie pięknie, tylko, że w tym wszystkim zagubiono adwent, czas oczekiwania na święta i Boże Narodzenie. W tym roku gdzie nie gdzie andrzejki były już przy ustrojonej choince. Czas świąteczny i jarmarki i zabawa powinny odbywać się między 24 a 31 grudnia. No ale liczy się kasa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    32
    Tomaszz(2024-12-09)
  • @Tomaszz - Przeczytaj jeszcze raz co to napisałeś i zastanów się. Kto na 24.XII ma stanąć na tych stoiskach? Kto tam przyjdzie tego dnia? Choinkę też pewnie stawiasz na 24.XII bo na wszystko masz czas.
  • @Tomaszz - "Czas świąteczny i jarmarki i zabawa powinny odbywać się między 24 a 31 grudnia. " - Nikt Ci nie broni sobie nawet w jeden dzień robić święta. A od innych się waść po prostu odlep.
  • Nie muszę czytać bo wiem co napisałem. "za pieniądze to i ksiądz się pomodli", więc nie było by problemu z tymi co by chcieli pracować tak jak są tacy co w noc sylwestrową pracują. Co do choinki tak ubierałem zawsze 24.12 przed wigilią, i tak by zostało, ale niestety albo stety czasami trzeba się podporządkować do otaczającego nas świata.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Tomaszz(2024-12-10)
Reklama