UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Sytuacja związana z uchwałą jest jednoznaczna". Szef PKW o konieczności wypłaty pieniędzy PiS-owi. -----____---- "Sytuacja związana z uchwałą PKW ws. przyjęcia sprawozdania komitetu wyborczego PiS jest jednoznaczna" - oświadczył przewodniczący PKW Sylwester Marciniak. ----- Jak mówił, gdyby uchwała była niejasna, to ze strony PKW nie wyszłoby pismo informujące o obowiązku wypłaty pieniędzy dla partii.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    9
    STOP BEZPRAWIU PO-PSL-SLD-2,50(2025-01-08)
  • @STOP BEZPRAWIU PO-PSL-SLD-2,50 - to nie jestes dzisiaj Kassandra ?
  • @STOP BEZPRAWIU PO-PSL-SLD-2,50 - Prof. Andrzej Zoll: Minister finansów nie powinien wypłacić pieniędzy PiS Wiem, że w tej sprawie zdania są podzielone. Ja nie mam żadnych wątpliwości, że do wypłaty dojść nie powinno. Obowiązuje uchwała Państwowej Komisji Wyborczej z sierpnia 2024 r. , w której Komisja odrzuciła sprawozdanie finansowe komitetu wyborczego PiS - mówi prof. Andrzej Zoll, były prezes Trybunału Konstytucyjnego DOŚĆ BEZPRAWIA PISS
    3
    4
    Słuchaj się mądrzejszych tr(2025-01-08)
  • @STOP BEZPRAWIU PO-PSL-SLD-2,50 - Prof. Andrzej Zoll: Minister finansów NIE POWINIEN WYPŁACIĆ PIENIĘDZY PIS! Wiem, że w tej sprawie zdania są podzielone. Ja nie mam żadnych wątpliwości, że do wypłaty dojść nie powinno. Obowiązuje uchwała Państwowej Komisji Wyborczej z sierpnia 2024 r. , w której Komisja odrzuciła sprawozdanie finansowe komitetu wyborczego PiS - mówi prof. Andrzej Zoll, były prezes Trybunału Konstytucyjnego
    7
    5
    Opiłować sektę pis(2025-01-08)
Reklama