Witam, jestem częstym klientem tego lokalu i to nie na, ,wynos" więc mogę powiedzieć jak jest. Lokal czysty, sala jaki i toalety, przyjazny kącik dla dzieci. Kurczak rewelacja, nie można porównywać do tych bud wolno stojących gdzie nawet pożądnie rak sprzedawca nie może umyć! to fakt ceny nie są najniższe no ale cóż za jakość w tych czasach trzeba płacić!! i nerw mnie bierze jak czytam takie bezmózgie opinnie ludzi na temat lokalu choć nawet w nim nie byli, przykład tej osóbki co o drzwiach pisała. .masakra. i jeszcze tak na marginesie jeśli komuś nie smakuje no cóż ma do tego prawo gusta i smaki są różne. , mi smakuje ogórek komuś cebula proste! a jakość jest tam na wysokim poziomie, co do obsługi tez nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam i zachęcam najpierw wejść, zjeść a potem komentować.
Bos103- jakbys poczytal troche uwaznie to zauwazylbys, ze wiekszosc ludzi juz tam byla i skosztowala, po czy, stwierdzila, ze juz tam nie kupia. Jakosc wcale nie jest najwyzsza, tlusty kurczak to kurczak wysoko jakosciowy? Watpie. ..