UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja komuni na mszy nie mogę przyjąć, bo ślub tylko cywilny Samotna matka też nie może przyjąć Para bez ślubu też nie A ksiądz może???
  • To zmień wiarę na chrześcijaństwo. W chrześcijaństwie każdy ślub jest ważny. W Biblii nie ma rozróżnienia na "ślub cywilny" i "ślub kościelny". Ślub to ślub! Czy katolicy uważają, że po śmierci Bóg sprawdza, czy macie zebrane wszystkie pieczątki i podpisy na formularzu, a jak nie, to wykopuje Was do piekła? Co to jest komunia? W Biblii nie ma czegoś takiego! Możesz podać werset, w którym Jezus daje Apostołom wafelki na język? Ja kto samotna matka nie może przyjąć Pana?! Chrystus przecież w pierwszej kolejności przychodził do zwykłych, zagubionych ludzi! To był przecież zarzut ówczesnych mu kapłanów, że On się zadaje z trędowatymi i celnikami! Zanim św. Paweł został apostołem, to był głodnym krwi prześladowcą chrześcijan i szedł właśnie urządzać pogrom, gdy ukazał mu się nasz Pan!
Reklama