UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeleń to kierował auto... nawet jeśli faktycznie pojawiło się na drodze zwierzę to kolejny przykład tego, aby jechać nie 90 i więcej, a np 70.Ale po co? Mama 24/7 szybko, ale bezpiecznie.
  • "Jeleń kierował auto", ale mógł jechać 30 albo 20,a tata 24/60 i bezpieczniej. Jeleń uczył polskiego?
  • Też mi w tamtej okolicy wyskoczył jeleń, przeszedł przed samą maską, że nawet nie miałem czasu na reakcję, i nie ważne czy bym jechał 50 km, czy 100 km/h, zderzenie by się zle skończyło. W... wia mnie pitolenie, że za szybko ktoś jechał, nadmierna prędkość i alkochol wprawdzie są przyczyną większości wypadków, ale przy kontakcie ze zwierzyną na drodze często niewiele można zrobić.
  • Otóż to! Kiedyś dawno temu, jeszcze na starej E77 w latach 90tych, pomiędzy Miłomłynem, a Ostródą, w jadącego przede mną, około 200 m, Fiata Uno, w bok od strony pasażera, uderzył dorodny dzik. Kierowca, na szczęście, nie stracił panowania i natychmiast zatrzymał pojazd na poboczu. Ja zatrzymałem się zaraz za nim, zapytać czy wszystko w porządku. Zniszczenia były niebywałe. A dzik poszedł w las...
  • od roku jestem myśliwym, poluję uczciwie, glownie na dziki, to ogromna siła, ogromny ciężar, taki dzik z wilkiem 1/1 ma równe szanse. tego sadła jest tyle, że masakra.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    młody myśliwy(2025-02-13)
  • @młody myśliwy - Młody Ty jesteś mitomanem? Wilki polują w grupie. Odpędzą dzika i mają go na tacy. Prawdą jest, że samochód rozpędzony uderzając w dzika składa się przodem jakby w drzewo uderzył.
  • Widzisz bokiem to trochę przekłamane. Przodem to jest koniec auta. Chłodnica, prowadnice, zderzaki, pas, maska. Tylko auto rzecz nabyta. Wolę dzika niż łosia na swoich kolanach kiedy wbiłby się przed przednią szybę z podciętymi kończynami...
Reklama