UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Dlaczego cały Elbląg ma cierpieć z powodu warkotu tych złomów z lotniska? Od rana słyszymy ich warkot. Panie Missan zrób coś z tym!
  • To jest tylko jeden, ciągle ten sam samolot. Turbo Finist. Inne tak nie hałasują. Ale jak widać władzom miasta to nie przeszkadza. Tak już to trwa 8 lat.
  • Zaraz zaczną się komentarze zwolenników tego samolotu. Od lat słyszymy "wynocha z miasta, ja wam to przeszkadza". Problem w tym, że ten warkot słyszymy nawet w Gronowie, Milejewie, Dąbrowie.
  • Ty masz urojenia i nerwicę maniakalną. Jaki cały Elbląg z tego powodu cierpi? Kilku takich jak ty może się znajdzie. Ty chyba w mieście nie bywasz, w centrum nic nie słychać a co dopiero w Milejewie czy Dąbrowie, urojenia. Ty siedzisz w ciszy całe dnie i z utęsknieniem wyczekujesz, aż samolot się poderwie w powietrze. Samochody ci nie przeszkadzają, dzieci na placach zabaw, ładowarka złomu na przeładowni i inne tego typu zjawiska charakterystyczne dla miasta? Dbaj o nadwątlone zdrowie psychiczne i rozważ przeprowadzkę w inne miejsce. A natręctwem jest zamieszczanie tych wpisów pod wszystkimi artykułami tak na rympał, teraz nawet pod quizem. Daj ludziom żyć, nie psuj powietrza.
  • Cały Elbląg? Ja byłem pewien że tylko jeden nawiedzony mieszkaniec pisze ciągle to samo. Normalnym mieszkańcom te samoloty nie przeszkadzają. Nie każdy nadaje się do życia w mieście
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    Wracaj skąd przybyłeś(2024-08-03)
Reklama