UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odpaliłem sobie tą mapę. Jak na wielu innych mapach Polska wygląda jak czarna dziura Europy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    6
    Tak to widzę(2025-02-05)
  • @Tak to widzę - To mu nie pasuje, tamto przeszkadza, tamtego nie widzi i do tego w tamtym miejscu Go uwiera. Ty Malkontent idź do ocznika.
    4
    6
    Kosmita(2025-02-05)
  • @Tak to widzę - Czarna dziure to msz w głowie. Bardzo fajna stronka.
    3
    2
    Jerzy Lebioda(2025-02-05)
  • @Kosmita - Lubisz kefir.. a? Równie błyskotliwy jesteś.
  • Z pewnością brzydki jesteś i do tego nieśmiały, nawet się nie przedstawiłeś Wstydzioszku.
    0
    1
    Kosmita(2025-02-05)
  • @Kosmita - Wypuścili ciebie (jakaś przepustka) czy uciekłeś.
    3
    0
    Alnitanka(2025-02-05)
  • @Alnitanka - Witaj Waćpani, kwiecie cudny. Tak zakładam, bo jakże mogło by być inaczej. Czy Ty wiesz, że za miesiąc z okładem będzie już wiosna? Do rzeczy, do rzeczy. Ani wypuścili ani tez nie uciekłem, przybyłem tu z konkretnym zadaniem i z pewnością je wykonam.
    0
    1
    Kosmita(2025-02-05)
  • @Kosmita - Ja brzydka i nieśmiała równocześnie kwiat cudny nie wiedziałam, że nadejdzie wiosna, dla ciebie pewnie nie, a ja dopiero zakwitnę. Zanim wykonasz to zadanie, złapią ciebie i pozbawią dostępu do komputera. Znam kilku kolegów, najciekawszy to Bonaparte, on też ma zadanie. Jak ci pomóc zbawicielu może wybawco albo zbawco, co ci tam lepiej podpasuje
    0
    0
    już Mintakanka(2025-02-05)
  • @już Mintakanka - A więc dobrze... Przybyłem do nadwiślańskiego kraiku, aby szczuć, knuć i judzić tak aby w Was ZŁEGO obudzić. Co byście jeden drugiego cepem przywalił i wcale się z tego powodu własnemu dziecku nie żalił. Chociaż żem dziś Kosmita, już za chwilę mogę być jak ten tajemniczy Edek co to ma kupę kolorowych kredek, albo jak ta wściekła Weronika co to obficie sika, gdy się bezwstydnie bzyka. Wcale nie liczę, że się opamiętacie, zostaną z Was tylko ubabrane gacie. I dobrze, nadwiślański kraik Wami użyźniony będzie nam na zawsze zaprzyjaźniony. My go Ogórami obsiejemy i Ukiszone w spokoju zjemy.
    0
    1
    Kosmita(2025-02-05)
Reklama