UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • RobertKoliński Za tę dolinkową dewastację i ordynarne marnotrawstwo pieniędzy publicznych, to głowy winnych ratuszowików i ich burżuazyjnych POmagierów POwiny się toczyć po ratuszowo-dolinkowych, szubienicznie zabarierkowanych schodkach jako te szklane kulki po dziedzińcu szkolnym na lekcyjnej przerwie. .. #KoniecEryDziadocenu Hashtagi: #drzewa, #dewastacja, #Dolinka, #dramat
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    29
    RobertKoliński(2022-02-17)
  • @RobertKoliński - Oczywiście pan by to zrobił lepiej
  • @RobertKoliński - znowu nawoływanie do zbrodni?
  • @RobertKoliński - Naprawdę nie znasz umiaru nie potrafisz myśleć zdajesz sobie sprawę co Ty piszesz do czego nakłaniasz innych
  • @RobertKoliński - Może kilka zdań o tym co Pan sam zrobiłeś w swoim życiu lepszego oprócz brania zasiłków? Zachowujesz się jakbyś większość miast w Polsce zbudował i większością zarządzał z wielkim rezultatem. Jedyny Pana sukces to chyba naprawdę praca ngosie za najniższą krajową wiec śmiem twierdzić że po bezpłatnych studiach i tylko taka praca bez wkładu w rozwój kraju to Pan sam zmarnowałeś nasze podatki bo jako wielki ekonomista wiesz że studia są finansowane z naszych podatków ?
  • @RobertKoliński - Normalnie zawodowy z wyboru przygłup jesteś
  • RobertKoliński A wiesz, że np. sam pracowałem na i sam płaciłem m. in. za swoje studia, anonimowy a załgany, zazdrosny i zakompleksiony miękiszonie?; Tyle właśnie są warte twoje POszczekiwania, tchórzliwa dziado-plujko bez nazwiska i jakiegokolwiek honoru:)#TakByło Hashtagi: #TowKola, #POgromcaZwyrola;
    1
    20
    RobertKoliński(2022-02-17)
  • @RobertKoliński - tylko ty, kotliński, pokazujesz jak sfrustrowany jesteś przez swoje kompleksy
  • @RobertKoliński - czemu nie byles taki wyszczekany kiedy szlalaes sie z piwkiem po starowce, internetowy trolu?
  • @RobertKoliński - A ukończyłeś chociaż te studia?
  • A nie widać że ukończył z wyróżnieniem zwłaszcza stosunki między ludzkie co widać po jego "wysokiej kulturze osobistej "
    11
    1
    Niszczlewactwo(2022-02-17)
  • @RobertKoliński - Zawsze musisz spaść na same dno w swoich komentarzach?
    10
    1
    Niszczlewactwo(2022-02-17)
  • @Niszczlewactwo - O-HO ! On traktuje jako zyciowe osiagniecie oplacenie sobie studiow SAMEMU ! xD jezu nieskonczony kwit smiechu nad tym czlowiekiem. odczepmy sie od niego bo on sobie coś raz w zyciu sam oplacil ze swoich :D
  • @RobertKoliński - Wiedziałem, że Koliński się odezwie. On w każdym temacie ma coś do powiedzenia. I zawsze bez treści merytorycznej, tylko pyskówki. Gościu : pisz pamiętnik - ulżysz sobie, a nikt nie będzie tego czytał.
    0
    0
    Ja tutejszy(2022-02-18)
Reklama