UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie Missan, ponad rok temu zostal pan wybrany p/z elblazan na stanowisko Prezydenta ponad 100 tys. miasta. Minal rok, a pan dopiero teraz przypomnial sobie o pogotowiu stomatologicznym?! Co takiego sie wydarzylo czy ma sie wydarzyc, ze pana olsnilo? Czy przypadkiem nie przyszloroczne wybory w maju, panie karierowiczu? Czy to nie pan byl przypadkiem viceprezydentem jeszcze nie tak dawno? Co i kto panu przeszkadzal aby takie pogotowie powstalo duzo duzo wczesniej?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    Spostrzegawczy(2024-12-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Spostrzegawczy - Nie dostrzegasz kolego że pogotowie z NFZ to konkurencja dla prywatnych gabinetów i raczej słaby interes dla wykonawcy tych usług ? Polski system - Połączenie ZUS i NFZ się nie sprawdza bo jak nie potrzebujesz leczenia to płacisz a jak potrzebujesz to masz taki termin że i tak płacisz prywatnie. Jak widzę nadal głupich nie sieją a obrodziło nimi ponad miarę....
    2
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-12-30)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Po-pierwsze nie jestesmy kolegami i wypraszam sobie na ty. Drugie: wyraznie widac ze pseudoprywatyzacja panu o wiele latwiej wychodzila jak czytanie ze zrozumieniem.
  • MariuszLewandowski-Fc Skoro brak Ci odwagi żeby się podpisać to mogę sobie z ciebie drwić ile dusza zapragnie a na szacunek trzeba zapracować na początek właśnie podpisując swoje opinie swoją twarzą. Co zaś do pseudoprywatyzacji to chyba myli mnie Pan z byłym chyba wiceministrem który zlikwidował wiele polskich firm. Uwaga - niczego nie prywatyzowałem a przez 25 lat byłem rzemieślnikiem i przedsiębiorcą prywatnym. Proponuje zatem czytanie ze zrozumieniem zacząć od czytanie nazwisk a naukę pisania - od własnego pod postami.... W 2025 więcej odwagi życzę
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-01)
Reklama