UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Komunikacja powinna być darmowa przez cały rok. A koszty był się zrównoważyły, gdyż odpadają koszty utrzymania "kanarów", biletomatów, koszty drukowania biletów, produkcji i obsługi EKM, koszty dystrybucji biletów no i była by promocja miasta w PL....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    9
    okoniowaty(2025-03-27)
  • @okoniowaty - Dobrze, że nigdy nie działałeś prywatnie, przy takim kalkulowaniu nie przetrwałbyś miesiąca. Wsiadaj do samochodu, no nie ty, raczej doczep rikszę do rowerka i woź turystów za free i zrobisz promocję miasta, pewnie do tv by to trafiło.
  • haha... problem w tym że działam prywatnie, co gorsza w transporcie ludzi, i popatrz mam się dobrze. Ty chyba nie rozróżniasz działalności prywatnej (która ma przynosić zyski), i działalności samorządowej tzw. społecznej która nie koniecznie ma przynosić zyski finansowe, ale ma minimalizować straty. Ale co ja tam Ci będę mówił o funkcjonowaniu społeczeństwa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    okoniowaty(2025-03-27)
  • @okoniowaty - Tutaj nie brakuje 'znafcuf' tematu, a im większe spektrum znawstwa tym większe prawdopodobieństwo ich sympatii dla uśmiechniętych.
  • @okoniowaty - Funkcjonowanie społeczeństwa przez pisowskie oszukańcze okulary, nigdy nie potrwa nie zbyt długo. Do póki ludzie na Was nie poznają, Wy perfidni oszuści i cwaniaki. Pozostaną Wam tylko ci z klapkami na oczach. Lecz z nich pożytku zbyt dużego nie macie.
Reklama