UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @ Mariusz Lewandowski F-c G. mnie obchodzą Pana opinie o mnie i moich komentarzach. Proszę przestać po moich komentarzach co i rusz pisać @cz i się wymądrzać w temacie moich komentarzy. Jeżeli Pan jednak musi wyrażać opinię bo Konstytucja Panu to prawo gwarantuje to proponuję i proszę kierować je do forum a nie bezpośrednio do mnie. Nawet mogą być wulgarne i obrażające. Na pewno do Sądu spraw z tytułu internetowych obelg czy połajanek nie będę kierował. To Pana specjalność i niech tak zostanie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
  • MariuszLewandowski-Fc @Cz - Ależ drogi Panie po pierwsze to sam wybieram co pisze i do kogo, ,, ,Po drugie faktycznie potrafię być nad wyraz chamski ale ponieważ podaje swoje dane osobowe korzystam z ochrony prawnej której Pan się zrzeka pisząc po jakimś pseudonimem. Pan nawet nie ma podstawy do pozywania kogokolwiek przed jakikolwiek sąd po jest Pan tylko wirtualnym tworem istniejącym jedynie w nierzeczywistości... Skoro się z Pana opiniami nie zgadzam to je postpnuję... A takie same gwarancje daje karta praw ONZ i Europejska Konwencja Praw Człowieka. I pomimo że mogę być wulgarny wobec wypowiedzi rozsądnych nie muszę ponieważ mam argumenty.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-03)
  • @MariuszLewandowski-Fc - "ponieważ podaje swoje dane osobowe korzystam z ochrony prawnej" - oj ciekawych rzeczy ja się tu dowiaduję. Ale fakt, niektóre gatunki w Polsce są pod ochroną.
  • MariuszLewandowski-Fc Doprecyzuj swoją myśl - abo jesteś baranem albo mnie chcesz w baranią skórę. Ochrona dóbr osobistych dotyczy osoby - to że takie "wężyki" jak ty próbują sssssyczeć jest naturalne ale ja lubię takie jaszczureczki łapać za nos
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-03)
Reklama