UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Walczyli za wolną, niepodległą Polskę, CZESC I CHWAŁA BOHATEROM.
  • "Walczyli za wolną, niepodległą Polskę" - a teraz Polacy na jakiś ruski oszukańczy PIS głosują. Co Ci żołnierze by sobie pomyśleli.
  • Zdecydowanie lepiej głosować na naszych „przyjaciół” z Niemiec…. Stop PoPis
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    7
    Jak zwykle trole(2025-02-11)
  • Wiesz co to jest "Bóg Honor i Ojczyzna"? Ci co o Polskę walczyli to teraz "przewracają się w gronie" jak widzą PO-lewactwo oddające Polskę Unii a wcześniej ruskim. Te nich te powyższe wartości nie istnieją.
    5
    5
    Ryszard M.(2025-02-11)
  • Od Tfusk to patriota. Przecież on po niemiecku myśli. A polskość to nie normalność.
    3
    5
    Pro-life(2025-02-11)
  • @Ryszard M. - "Bóg Honor i Ojczyzna" - hasło dobre, tylko kolejność słów nie taka dla prawdziwego Polaka/
  • @Ryszard M. - "Ci co o Polskę walczyli to teraz "przewracają się w gronie" jak widzą PO-lewactwo oddające Polskę Unii a wcześniej ruskim" - Przecież PIS jawnie oddaje Polskę na tacy dla Rosji za srebrniki. Ja chcę Polski w Unii i NATO, bo jestem Europejczykiem i Polakiem. Polska nie jest krajem wschodu, pomimo, że cwanemu prawactwu tak się wydaje. a przewracają za wasze cwaniackie prawackie wybryki.
  • Przypominam tylko z kim platformiarze pili w Kadynach jak i jeździli do Moskwy po wytyczne aby współpracować z Rosją taką jaka ona jest i o ich człowieku w Warszawie.
    3
    2
    Przypominajka(2025-02-11)
  • @Ryszard M. - I właśnie na tym polega metoda rządów prawicowych na całym świecie - zastraszyć społeczeństwo "wrogiem z zewnątrz" a wtedy przestraszone owieczki (i barany) grzecznie siedzą cicho i ślepo wierzą władzy która jest jedynym wybawieniem.
    2
    0
    rozliczyckler(2025-02-11)
Reklama