UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ten niby sukces zawdzięczają jedynie determinacji rodziców, którzy wzięli edukacje dzieci w swoje ręce i za grube pieniądze posyłają je na korki ze wszystkich ważnych przedmiotów. Trafiają tam ambitne dzieciaki, które chcą się uczyć ale nie maja prawie żadnego wsparcia ze strony szkoły. Podejście zdecydowanej większości nauczycieli jest dramatycznie słabe, a wręcz żenujące. To co opowiadają uczniowie woła o pomstę do nieba, tam naprawdę prawie wcale ich nie uczą - TO ICH SŁOWA !!!!! Namawiam uczniów do szerokiego opisania tej sytuacji i umieszczenie w sieci. Odwagi !!!!! Chętnie pokryje wszelkie koszty.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    4
    Rodzic maturzysty.(2025-01-16)
  • @Rodzic maturzysty. - W dzieciach jedyna nadzieja, bo rodzic, rodzice jak nawet cos zglosza do urzedu lub innych instytucji, jakby nie bylo sluzacym wszystkim, to zaraz zjawiaja sie znawcy tematu i staraja sie "wybielic"szkole, dyrekcje, znajdujac innego tzw "kozla ofiarnego", uznac temat za niewyjasniony, zamieciony pod dywan, aby tylko nie poszlo to w miasto bo co ludzie na miescie i nie tylko powiedza
    6
    2
    Sumienie23(2025-01-16)
  • @Rodzic maturzysty. - Zgadzam się w tym w 100% II LO to przede wszystkim świetne dzieci, a nie nauczyciele! Wiem, co piszę bo moje dziecko również w tym roku zdaje tam maturę i gdyby nie jego ambicja, samodzielna praca i korki, skończyłoby marnie!
  • @CCC - Nie jest to prawda, moje dziecko również skończyło gimnazjum przy II LO, następnie II LO. Wspaniała szkoła i kadra pedagogiczna. Córka obecnie jest na 4 roku medycyny, radzi sobie doskonale, a maturę rozszerzoną z przedmiotów przyrodniczych zdała z wysokim wynikiem, dzięki Pani Pietras, Pani Zarzecznej i Pani Karolik. Zatem proszę nie oceniać nauczycieli. To, że dziecko uczęszcza na korepetycje to nie jest wina kadry.
    7
    6
    Jola@UMK(2025-01-16)
  • @Jola@UMK - niee??? a czyja to wina, wspomniana przez Ciebie niejaka Pietras... dobre sobie... bez korepetycji hahahahahahahah
    3
    4
    szoking(2025-01-16)
  • @szoking - Nie dziwi majac w swoim gronie przedstawiciela dep. oś. - przerazajace:), :)
    1
    0
    Sumienie23(2025-01-16)
  • @CCC - Jak chodziłam do szkoły, i teraz kiedy moje dzieci chodzą obserwuję to samo jęczenie rodziców tych mało rozgarniętych, krótko mówiąc środków kapusty. Wymieńcie całą kadrę pedagogiczną, sami ich kształćcie.
Reklama