UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A to ten marlboro jest trenerem. .. Rodzicom chłopaka proponuje uważnie przyglądać się kto trenuje ich syna żeby w przyszłości nie musieli do aresztu śledczego paczek wysyłać !!! Chłopakowi życzę wielu sukcesów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    11
    Obiektywny Kumpel(2021-08-31)
  • @Obiektywny Kumpel - Czemu ma to służyć osobistą zawiścią? Czy chłopakom co mają pasję do czegoś lepiej niż bezesownie mają klepać w telefon na Facebooku i lecieć z płaczem bo w palec się skaleczyli!! Bo ten świat produkuje zawistnych mięczaków na swoją modłę
  • Czytaj ze zrozumieniem. Ani klepanie przed kompem nie jest dobre ani robienie pompek pod celą czekając na wyrok !!!! We wszystkim trzeba mieć umiar i zdrowy rozsądek. Pozdrowienia dla kumatych.
  • @Obiektywny Kumpel - Był Pan chociaż raz na treningu? proszę przyjść zobaczyć. Ja daję swojego dzieciaka do grupy Pana Chwoszcza i obserwuje treningi Pana Bursztynowicza. To są ludzie z pasją i podejściem do dzieci czy młodzieży. Mój chłopak z mamisynka komputerowego ma inną pasję i ruch. Sam zastanawiam się na przyjściem na grupę starszą by sie poruszać mimo, że mam 35 lat. Dziękuję trenerem i pozdrawiam wszystkich
    4
    4
    Krzysztoffff(2021-09-01)
  • Do kumatych Ci chyba daleko to czemu ich pozdrawiasz? Pograj sobie w domu na okulele; )Sport nie jest dla ludzi Twojego typu.
    1
    4
    SanczoPanczo(2021-09-02)
  • @SanczoPanczo - pewnie jest kulturalny. boks jest dla każdego w każdym wieku.
    1
    1
    JacekTygrys(2021-09-02)
Reklama