Miałem okazję byc wczoraj na spotkaniu z trenerem Borosem w siedzibie Olimpii za które chciałem w swoim imieniu trenerowi podziekowac. Po tak krótkim okresie pracy pana Borosa z Olimpią trudno cokolwiek na 100% napisac o jego osiagnieciach. Załozenia były inne(utrzymanie) a inaczej wyszło. Jezeli zarząd rzeczywiscie chciał utrzymania. Jak stwierdził wczoraj pan trener, To swiadczy o tym ze zaplecze finansowe na 2 ligę na dzień dzisiejszy jakieś jest. Nie wspominajac że problemów w takim razie nie powinno byc z dopieciem budżetu na 3 ligę. Co powinno cieszyc wszystkich zwolenników piłki nożnej w Elblagu bo z zapowiedzi wynika ze bijemy sie w tym sezonie o powrót do 2 ligi. Moim zdaniem jak zagramy w tym sezonie w 3 lidze. To bedzie to ostatni dzwonek żeby sie załapac do 2 ligi przed reformą która nas czeka za dwa lata. Chociaz poza nami zapewne o awansie w przyszłym roku do centralnej 2 ligi mysla takze w Ełku, Zambrowie czy innych miastach. Pozostaje mi poczekac na obiecana modernizacje naszej olimpijskiej piłkarskiej kolebki i na wiesci, gdzie zagra ostatecznie Olimpia w sezonie 2014-2015.Modernizacje czas zaczac panie prezydencie! Juz teraz a nie na jesieni tydzien czy dwa przed wyborami. Pozdrawiam olimpijska brac.
re-" byłem wczoraj na spotkaniu" proszę odzcepić się od budżetu miasta w zakresie sponsoringu drużyny seniorskiej, takie farmazony, odezwy do narodu można było wciskać junakom w trybunie ludu a nie elblążanom!!!!! Mają sponorów utytułowanych i bogatych proszę im zajrzeć do budżetów. Pracować i grać a nie już łapki wyciągać po finanse, najpierw wynik!!!!! Czyżby to wstęp do następnego skamlania tym razem zarządu, które ma odbyć się za tydzień????? Śmiech, pusty śmiech i namolne chamstwo.