Ale się uruchomiły czyżyki w komentarzach, ale zabolała prawda xD oj jak boli, oj jak boli xD księgowi i przedstawiciele handlowi 8 tys. netto w Elblągu ahahahaha xD Jeszcze mi wróżą z fusów, wmawiając, że nie mam wykształcenia i doświadczenia i robią analizy i portrety psychologiczne xD Boooże, co za odklejka xD No mówię Wam, to zwykły przypadek, że przez dwadzieścia lat dyrektorem był Jeden Czyżyk, aktualnie kierownikiem jest Drugi Czyżyk a drugim kierownikiem Trzeci Czyżyk. Tak obiektywnie wyszło! Na pewno wygrali TRANSPARENTNY, SPRAWIEDLIWY KONKURS xD ahahaha już mnie brzuch boli z beki xD, zlitujcie się nade mną, błagam! xD
@Znam to miasto xD - Do każdej pracy trzeba mieć chęci i umiejętności, zwłaszcza w zawodach artystycznych. Np ja nie mam poczucia rytmu i choćbym nie wiem, jak chciała nie mogłabym tańczyć, a tym bardziej poprowadzić formację. Nie masz zapewne wiedzy o tym ile czasu trzeba poświęcić na treningi, przygotowanie programu, a koszty tego projektu są ogromne. Więc nie użalaj się nad sobą, weź się do pracy dla własnej satysfakcji i pożytku.