UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak się nie jest z odpowiednio uwikłanej rodzinki i układu towarzyskiego, to można gdzieś w tym mieście znaleźć dochodową, perspektywiczną, ciekawą pracę, czy tylko w Leclerku na śmieciówce? xD Jeśli ktoś z czytelników zna takie firmy, instytucje, to niech poleci, bo sam aktualnie zmieniam pracę ale nie jestem z układów xD
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    3
    Znam to miasto xD(2024-12-11)
  • @Znam to miasto xD - Nikt nie poleci takiego tumana do odpowiedzialnej pracy. Ludzie zarabiają tu po 7-8 tys netto jako księgowi, handlowcy ale to nie jest praca dla Ciebie. Primo wykształcenie. Sekundo zaangażowanie. Jak Ty w osobie instruktora tańca, który robi coś z pasji robisz człowieka z układu może Ty ich potrenujesz. Cwaniaczku.
  • @Znam to miasto xD - No i cóż można by Ci odpowiedzieć. Jako człek, który wchodząc w wiek dorosły, te zjawiska zaczynał dostrzegać 20 latek temu. Zniesmaczony wtedy miałkością i od patronów zależnością takiego funkcjonowania - wycofałem się z pewnych, bardzo dobrze znanych mi środowisk. Teraz po latach mogę śmiało powiedzieć, że Elblążanie, generalnie przełkną całkiem sporo, tego co czekoladą zdać by się mogło. Jak większość Polaków podziwiają jeszcze\nadal średniej klasy cfaniakuf, puszczając w niepamięć "TAKIE WAŁY". Odpowiadając - zostań wysokiej klasy specjalistom od rofuf, a tak serio załóż własną firmę i bon voyage.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    taka propozycja(2024-12-11)
Reklama